reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Kasikz dzięki :) trochę mi lepiej. Nadal siedzę w poczekalni i oczywiście mam stresa.
Wczoraj pisałyscie i swrku topionym więc oczywiście rano na śniadanie buła z topionym. Jestem podatna na wasze sugestie ;) pomarańcze i grejpfruty też bym zjadła, mimo iż tego drugiego nie lubię :)

Anulka, Kobita, Ana, trzymam kciuki za Wasze wizyty! :)

Ewa, ale bym wciągnęła taką drożdżówkę!

No i dzień dobry wszystkim! :)
Haha, gdy Adam jest w domu, to witam się z Wami trochę później niż zwykle. ;-)
Zapomniałam Wam powiedzieć - promotor zaakceptował moją pracę bez żadnych poprawek! Myślałam, że nie wytrzymam wczoraj z radości. :-D Zaraz lecę drukować i złożyć w dziekanacie.
Wczoraj Adam dał mi poszaleć w Hebe, jeszcze muszę skoczyć do Rossmanna i kupić jakiś fajny balsam na brzucho i rajtuzy ciążowe, bo w zwykłych już nie wytrzymam, a na obronę chcę iść w sukience, jakże inaczej. ;)
Zasmakowała mi lekka herbata z cytryną. Teraz będę ją ciągnąć litrami. xD
Miłego dnia, Dziewczyny! U mnie od rana słonko, więc i Wam życzę dużo słonka! :tak:

witam :-)
a ja sie jeszcze nie najadlam awokado :-D. maz zakupil mi siate nowych i dzis na sniadanko wciagnelam dwa plus sucha bagietka. mniam. jakie to fantastyczne uczucie jak cos czlowiekowi smakuje a nie tylko usiluje sie nafutrowac jak ges. na obiadek mam moja fantastyczna zupke marchewkowo-ziemniaczano-buraczkowa wiec czuje sie zabezpieczona zywieniowo na dzis. bo na kolacyjke bedzie kolejne awokado :-D. dla mnie inna wersja awokado niz na slono z cytryna nigdy nie wchodzila w gre. a teraz to slodkie w ogole moze nie istniec. nawet ciasto sliwkowe, ktore ostatnio pieklam potwornie dranilo mnie zapachrm roztopionego masla. ble. masla i innych tluszczow tez nie toleruje.
ogolnie to teraz calkiem zdrowo zaczelam sie odzywiac. choc jeszcze nieco monotematycznie. milo by bylo jakby ochota na slodycze nie wrocila mi do konca ciazy.
a wczoraj byla pierwsza gimnastyka w wodzie. bylo fajnie, ale jedno jest pewne - tempo musialam zwolnic. bylam wstanie wykonac wszystkie cwiczenia, ale znacznie wolniej. niemniej milo bylo sie popluskac. bede to kontynuowac jak dlugo sie da a potem najwyzej bede chodzic na basen tylko poplywac. bo od 28 tyg chce sie zapisac na gimnastyke ciezarowek - ponoc na jakims kameralnym baseniku sie odbywa - o ktorego istnieniu dotad nie mialam pojecia.
tez czekam na moja wizyte. w pn wkoncu zobacze moja Dzidzie lub moje Dzidzie
mam stresa, ale bardziej nie moge sie doczekac.
a pogoda u nas fantastyczna, wrecz letnia wiec pewnie jak odbiore dziecie ze szkoly to. edziemy sie podworkowac do upadlego.
a co do zajec dodatkowych to moj syn w sobote startuje z kursem plywania. bedzie chodzil raz w tyg. a w niedziele na lyzwy. na lyzwy chodzil juz wzcesniej wiec calkiem niezle sobie juz radzi. choc z plywaniem tez nie ma problemu. co prawda to styl rozpaczliwca, ale utrzymuje sie sam na wodzie bez gruntu, skacze, nurkuje wiec bedzie dobrze. i poki co te aktywnosci niech mu starcza.

Ana 89 trzymamy kciuki żeby było ok .
I za inne wizyty oczywiście też i czekamy na relacje :-) my mamy 18 września wizytę i idę z mezusiem :-) miłego dzionka kochane

dzień dobry!!!!

pojechałąm wczoraj do h&m tam gdzie jest większy wybór..obkupiłam rodzinę w ciuchy!!!na koniec zostawiłam dla siebie zakupy i okazało się,że tam niema stoiska z rzeczami ciążowymi...tylko tam gdzie nie chciałam jechać....i nie pojechałam bo już nie miałam siły!!!!!

kusicie tymi słodyczami..a ja nie mam nic słodkiego w domu...bo co mam to wszystko zjem!!!

Anula,Kobita ,Ana trzymam kciuki za wizyty

u mnie słonko od rana i tak jakoś człowiekowi lepiej na dudzy...nawet sprzątać mi się chce..i prać.

miłego dnia dziewczynki!!!!!

heven u mnie jakos slonko nie przeklada sie na chec do sprzatania czy prania. juz predzej gna mnie na dwor. na szczescie jak wczoraj sie plawilam na basenie to moj kochany M ogarnal mieszkanko :-). obiad tez mam. a dla Mlodego zalatwilam od kolezanki dwa golabki i jeszcze sloik zupy szparagowej od babci wiec mam czym go karmic :-D. bo mojej bezmiesnej zupki juz odmawia wlasnie dlatego, ze nie plywa w niej miesko. mojemu M za to snia sie dorodne sztuki miesa no, ale co ja mu poradze? nie jestem wstanie tego ugotowac ani nawet zniesc zapachu w domu. wiec pozostaje mu knajpa, gotowce i litosc rodziny ;-).

ana czekamy na wieści!!!!!!!!!
co do moczu to mi gin wydał instrukcję: "umyć krocze, spłukać, nie wycierać, rozszerzyć palcami wargi i złapać środkowy strumień moczu" (sorki za dokładny opis, ale to jego słowa, aby próbka była jak najbardziej pewna :)

kto ma jeszcze wizyte dzisiaj??? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&trzymam!!! ja dzisiaj robiłam morfologie i przeciwciała...ciekawe czy moja morf w norme...zawsze w ciąży mam anemię :eek:

Dzień dobry !!!!!!:-)
&&&&&&&& za wszystkie wizytujące dziewczynki !!!! Czekamy na relacje no i na płeć może czyjeś dziecię się ujawni dziś:tak:
Ja rano pobiegłam do Lidla po pościel bo od dziś w promocji a bardzo Mi się spodobała będzie pasowała do mojej nowej sypialni;-)
I pokłóciłam się z mężem na ostro więc popołudnie będzie bardzo ciekawe..
U mnie też dziś piękna pogoda, aż miło się robi.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry