reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Krropelka no czuj sie winna! :) polowa juz skonsumowana bo to wersja extra large. :) Dalam jeszcze zabek czosnku. Pyszne i zdrowe zatwierdzone do ponownego spozycia.
Przykro mi ze z basenem tak wyszlo. Ja jutro ide do lekarza zobaczymy co mi powie. Na razie zamiast papieru toaletowego uzywam chusteczek sensitive dla dzieci i dobrze odkryć ze te z Aldi tez są ok.

reklama
Btw uwazajcie z globulkami bo ja w 16 tyg w poprzedniej ciazy spowodowalam sobie nimi krwawienie. Nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu zwlaszcza w moim wykonaniu. ..

Anulka, Kobita bardzo wam gratuluję udanych wizyt ;-) Ana trzymam kciuki za jutrzejsze usg &&&

Super się czyta takie wiadomości :tak:

Ja dzisiaj jakaś zmęczona jestem nie wiem dlaczego :-( Ale daję radę i humor mi dopisuje bo dziś zaczynamy 15 tydzień i nowe odliczanie :-D

Odkupiłam na Allegro ćwiczenia dla kobiet w ciąży, które kiedyś były dołączone do Shape. Zrobiłam zestaw dla początkujących i czuję się cudownie w końcu jakiś ruch. I okazuje się, że forma nie jest zła. Miło się zaskoczyłam :) Więc następnym razem zrobię cały program.

Patrycja, doskonale Cię rozumiem. Ja też jak poćwiczę, to tak jakbym więcej energii miała:-)
Właśnie wciągnęłam śledzia na kolację. Ale był pyszny...

Sunajka, zdecydowanie kuleczki:-)

Dobry wieczór:-)
Gratuluję udanych wizyt !!!!! I jednak chłopaczek się dzisiaj ujawnił;-)
Mitak bardzo brakuje ćwiczeń przez ostatni rok bardzo intensywnie ćiwczyłam tabate cardio tbc i trochę siłowni..no ale dziecko najważniejsze- mąż obiecał że jak tylko poczuje chęć powrotu po porodzie to mam pędzić ćwiczyć zobaczymy jak będzie.

reklama
Do góry