reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Jutro o 10-tej mam wizytę. Ana, Kobita, jak nastroje? Ja się pewnie zacznę stresować jutro... Dziś jeszcze nie... Na razie raz widziałam swoje bobo, jako większą kropę. Jutro może zobaczę konkretne dziecko...

reklama
Anulka.tylko raz?ja widzialam juz chyba z 5 razy i za kazdym razem stres ale tak jakmowisz chyba tak naplrawde dopiero jutro sie pojawi...kciukasy trzymam za wizyty nasza po 16 ale dzien jutro mega zawalony wiec szybko minie...

Długo mnie nie było, bo chyba siedzenie przy komputerze mi nie służy. Wczoraj obejrzałam film i potem umierałam przez mdłości. Przespałam pół dnia i całą noc, nie mogłam podnieść głowy. MASAKRA:)

Kupiłam dziś rogala. Może nie jest mi jeszcze jakiś niezbędny, ale wiem, że i tak kupię, więc czemu nie teraz? Zwłaszcza, że kręgosłup zaczyna mnie pobolewać w odcinku lędźwiowym.

By Carla Cuddle Me Pillow (Wise Owls) from By Carla part of the Nursing Products range available at PreciousLittleOne

Dziś miałam też bardzo dziwne uczucie ucisku w podbrzuszu. Jakby ktoś złapał mnie za macice i ciągnął w dół. Nie jest to ból ani nic strasznego, ale zastanawiam się, czy też tak macie;)

Ps. Aaaaa, nie patrzcie na cenę;) Miałam kupon (dostałam na innej stronie internetowej dla przyszłych matek) i zapłaciłam 16 funtów, co moim zdaniem jest całkiem spoko:)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki my się witamy z bólem brzuszka :-( leżałam dziś ile fabryka dala plus leki i średni wyszedł efekt . Boli jak diabli . Mam nadzieje że u dzidzi wszystko jest ok :-) .

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty .

Jestem zadowolona bo mój mąż sam się zaoferował , że teraz będzie z nami na kazdej wizycie bo się martwi . Milutko :-) i juz mu zapowiedzialam ze się nie wymiga od bycia przy porodzie i zbladl bo przy Zuzi niestety nie było nam dane żeby był :-( . Stwierdził , że najwyżej lekarze zamiast mną będą zajmować się nim jak zemdleje :-) . Wiec zobaczymy kto pierwszy padnie . Kolorowych snów

Karola współczuję bólu brzucha:thumbdown: .
Też bym chciała żeby mąż byl przy porodzie, ale w jego przypadku nie ma powodu do obaw, na pewno nie zemdleje- prędzej ja :p o ile to w ogóle możliwe :)

Też się kładę spać. Dobranoc! :)

reklama
Do góry