reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Ewa dla mnie tez awokado za tluste mam wrazenie jakbym maslo jadla ;)) ale Ty Kropelka rekordowo wciagnelas!!dobrze sie czulas po takiej ilosci?

Ewa uwazaj ta grypa jest bardzo zarazliwa,zdrowka dla was :)

reklama
Witajcie,
Gratuluje wszystkim udanych wizyt, a tym , które czekają życzę powodzenia.
Ja czekam na wyniki PAppa i mam nerwa.

Niestety, nie mam teraz za wiele czasu. Od poniedziałku już w pracy, a po pracy , wiadomo domowe obowiązki. Ogólnie nie czuję się jakoś ciążowo poza duuuużym naprawdę brzuchem ( nie wiem co mi go tak wywaliło:szok:). Wiem, że w drugiej ciąży szybciej się pojawia,a le aż tak.

Ewa, izoluj się i uważaj na siebie a mężowi zdrówka.

Miłego wieczorku wszystkim życzę.

Kropelka, ja lubię awokado, ale tylko w formie pasty - na słodko z kakao, a na słono z jajkiem. :)

Wróciliśmy właśnie ze świetnego wypadu na Starówkę, odebrałam bluzkę, którą zamówiłam na fb, Adam dał mi poszaleć w Hebe i poszliśmy na wczesną kolację. Mmm, pychota! Jadłam penne zapiekane pod mozzarellą z kurczakiem, papryką i pieczarkami w sosie śmietanowo - pomidorowym. Jedzenie po prostu nieziemskie! :)
Miłego wieczoru wszystkim życzę! :)

Rany dziewczynki ale macie smaki avocado grejfrut pomarańcze serek z rzodkiewką...no no no:-D
ja wcisnełam w siebie jogurt z płatkami zbóż i 1,5 kanapki z serem i papryką i mam wrażenie że zaraz wybuchnę...
Kurcze skąd ten spadek formy w jedzeniu??

reklama
Też dziś zjadłam pomarańczę :-) ale jakoś w ciągu dnia brzuch mi wywaliło i czuję się ciężka...:no: Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
Avocado dopiero niedawno jadłam pierwszy raz właśnie w formie guacamole i bardzo mi smakowało, ale na słodko hmm ciekawe rozwiązanie, choć na razie słodkie jest bee.

Jutro najbardziej oczekiwany dzień wizytowy na forum prawda? ;-)

Do góry