reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Ana to super, że z nogą jest poprawa :)
Łóżeczko planuję kupic w listopadzie, a wózek w grudniu.
Czy ktoś może wie gdzie w Warszawie lub okolicach znajdę sklep z dużą ilością wózków do obejrzenia ?

reklama
Patrycja zgadzam się z tym wózkiem. Na sam koniec ciąży nie będzie mi się chciało jeździć po sklepach i szukać wózka więc pewnie zrobimy to w okolicach świąt, ewentualnie po nowym roku.
Sunajka, ja używam kremu Ziaja z serii nana przeciwko rozstępom i jestem póki co zadowolona. Na razie za wcześnie oceniać czy pomaga zwalczyć rozstępy ale skóra nie swędzi i jest elastyczna. Więc polecam, a cena w rossmannie poniżej 20zl

Ana, Sunajka, ja też używam ziaję dla mam. W poprzedniej ciąży też i bardzo byłam zadowolona:-)
Ana, dobrze, że z nogą lepiej.
Pati, fajne ciuszki, ale ja się jeszcze wstrzymuję. Mam trochę wyrzuty sumienia, że jakoś mało tę ciążę przeżywam... Może jak jutro zobaczę swoje bobo na usg, to będzie inaczej...

Pati niezla jestes z tymi zakupami;)
Ja jutro jade zrobic cytologie bo ostatni moment a i uprosilam pania dr zeby zerknela na usg czy ok z dzidziolem wiec bede spokojniejsza. Bo martwie sie przez te moja chorobe
DZiewczyny mam dzis takie lekkie pokluwania jakby w pochwie. Czy wam sie to zdarza?

Ostatnia edycja:
sunajka, ja do tej pory używałam oliwki tej co Ty. No i wczoraj patrzę, a na podbrzuszu mam wielkie połacie suchej skóry! Dobrze, że dziś ta paczka przyszła, znalazłam jakieś fajne rzeczy. A później chyba kupię Lirene albo coś z Tołpy, bo boję się jednak tych rozstępów, wiem, że jak mam zapisane, że będą, to będą. Ale robię co mogę na razie.
Patrycja, ale dajesz czadu z zakupami! :)
U nas na obiad dzisiaj kotlety z kurczaka, mnie się zachciało paluszków rybnych. Do tego frytki z piekarnika. :)

Anulka_marcowa, to zrób kilka więcej i poproszę o wysyłkę do Poznania :) kocham gołąbki.
Natalia_B, też słyszałam, że jeśli mają być rozstępy to i tak się pojawią, ale kosmetyki mogą je zmniejszyć i wyrównać kolor. Tołpa podobno jest świetna, sama spróbuję, gdy już mi się Ziaja skończy.
A ja dzisiaj ogórkowa na obiad i plendze, mama dała przepis więc na pewno wyjdą. Idealny obiad na dziś, poza tym narzeczony do późna w pracy i tam będzie jadł lunch i obiad więc robię to, na co tylko ja mam ochotę ;)

reklama
Do góry