reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

kobita dzieki! Ja bede w 7 tyg od srody. Myslalam, ze jest ok, ze co bedzie to bedzie, ale juz mam mysli.

KasikP W UK nie ma czegos takiego jak L4, wiec sily byc musza. ;) U mnie nie jest tak zle.

reklama
Bede dzwonic jutro i probowac sie umówić chcialam miec pewnosc ze będzie serduszko. Nie ma sensu sie stresowac, myslec i analizowac a ja juz niestety zaczelam.

Kochane, ja się dopisuje... Zaraz dodaj post w poznajemy się a teraz powiem ze ciąża potwierdzona, w czwartek byłam u ekarza i wtedy był 4w5d a pęcherzycy rozmiaru 5w2d. Wiec naradzie ok. Wizytę mam na 28 lipca stres straszny....czytam was jeszcze nie ogarnelam wszystkich ale trzymaj kciuki. Viv. Strasznie mi przykro,Tule.
Ps. Przepraszam za błędy ale to mój pierwszy post na tablecie

reklama
Wiecie, nie mogę się rozkleić, Maryśka jakoś leczy ból, ale żal mi :(
W sobotę i niedzielę miałam lekkie plamienie a dziś w nocyniestety krwawienie, rano skrzepy, także do gin zamiast potwierdzić ciążę jechałam sprawdzić czy wszystko juz zeszło :( prawdopodobnie ciąża się nie rozwijała już trochę czasu, jutro muszę betę zrobić, powtórzyć za parę dni a w razie co do szpitala na lyzexzkowanie, mam nadzieję ze uda się uniknąć bo nie mam serca Mani zostawić :(

Do góry