reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

Cześć dziewczyny, czytam od rana Wasze forum i postanowiłam do Was dołączyć:) Jestem po pierwszej wizycie u gin- potwierdził ciąże, ale ponoć jest ona wcześniejsza niż wychodzi z wyliczeń. Wstępny termin 14.03, a więc wychodzi na to, że to 6 tydzień, przy czym okazało się, że na usg nic nie widać i ciąża jest wcześniejsza- w kartę wpisał mi 5 tydzień. To moja pierwsza ciąża i jestem lekko zestresowana i bardzo się przejmuję, bo praca stresująca i mam spoooro nadprogarmowych kilogramów i martwię się, że coś się wydarzy. Gin przepisał mi dufaston, niby profilaktycznie, ale zestresowało mnie to trochę :( Fajnie, że powstał taki wątek. Trzymam za wszystkie kciuki i włączam się w dyskusje:)

reklama
KasikP nie zazdroszczę tych nocek, oby szybko leciały. Ja kolejną wizytę mam 29, więc powinien być 7 tydzień to jes szansa na serduszko? Nie wiem jak wytrzymam te 2 tygodnie, bo już strasznie się stresuję,że coś będzie nie tak. Może na urlopie trochę wyluzuje,,,
Vivien, mi również przykro i trzymam kciuki za Ciebie.

Dzięki dziewczyny, mam nadzieję ze jednak Manuli będzie dane mieć rodzeństwo...
W sumie nie zaczęłam się na dobre cieszyć tą ciążą, jakoś przy Mani ok. 6,7 tyg.byłam przekonana ze wszystko będzie dobrze, a teraz do końca nie wierzyłam ze doszło do zapłodnienia, szkoda ze nie mierzyłam wcześniej bety, ale to ze test wyszedł ledwo ledwo i tydzień po.terminie @ świadczy jednak o tym ze szybko przestało się rozwijać, no i gin mówi że skrzep byłby większy i bardziej bym to poczuła,a u mnie prawie bez bólu, może tyle co na @
Szkoda , no szkoda ale cóż zrobić... Silne bądźcie, kciuki ode mnie za Was

Jak zobaczyłam to forum, to mnie dreszcze przeszły ha! WOW! Ale ten czas szybko leci. Dziewczyny, dużo zdrówka dla Was i Waszych fasolek, baaardzo nudnych miesięcy wyczekiwania na dzidziusie, w spokoju i szczęściu. Jak najmniej negatywnych ciążowych dolegliwości, zdrowych bobasków, szczęśliwego rozwiązania !

Marcówka '14

Dolanczam do zyczen. Nudnej ciazy i zdrowych dzieci. Zyczy marcowka 2014

Vivienne na pewno twoja coreczka bedzie miec rodzenstwo! Naprawde sciskam cie mocno i trzymam kciuki zeby sie udalo jak najszybciej! :tak:

Mikawroc i Rilla1 Witajcie! :)

KasikP No z tymi nockami tofaktycznie nie fajnie.

KasikP poczytaj ale z tego co mi wiadomo kobieta w ciązy nie może pracoac na nockach, jezeli twój gin nie chce dać ci zwolnienia to pracodawca powinie ci udostępnic prace dla kobiet w ciązy, poczytaj kodeks bo nikt inny nie będzie dbał o ciebie jak sama nie zadbasz!

Dziewczyny chyba temat mnie przerasta - macie suwaczki w podpisie? Bo jesli tak to jak je ustawic? Ja nie widze zadnych suwaczkow u nikogo. :baffled:

a mnie boli gardłooo... wczorajszy basen wychodzi mi bokiem:( gardło jak gardło ale czuje sie jak by mnie miało rozlożyc:( zjadłam kanapke z czosnkiem, popłukałam gardło wodą z solą i tyle...może znacie jakis domowe spsooby na przeziębienie.... być chorym w lato to jakas porazka a co gorsze abym nie zaszkodziła mojej fasolce;(

reklama
vivienne strasznie mi przykro... trzymaj sie, sciskam mocno!

witam nowe mamusie

sealpup a czytasz forum na telefonie? bo z tego co wiem jak wchodzisz przez aplikacje nie widac zadnych suwaczkow, a suwaczek robi sie tak ze klikasz w obojetnie ktory nasz suwaczek, tam ustawiasz date porodu itd i wklejasz link ktory ci sie wyswietli w panelu uzytkownika -> edytuj sygnaturę, dziewczyny tak to bylo? jesli cos namieszalam poprawcie mnie :zawstydzona/y:

kobita plukanie gardla woda z sola powinno pomoc, mi przynajmniej zawsze pomagalo z tym ze to trwalo kilka dni

Do góry