reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

rampampam nie widze sygnatur ani na telefonie ani na laptopie. W edycji nie moge tez wkleic zadnego kodu. Ty masz suwaczek? Jak tak to skad?
Nie wiem czy to mozna zmienic (z edycji sygnatur):
[h=2]Zezwolenia Sygnatury[/h]Zezwól na Podstawowe BBCodeNakieruj kursor na powyższą frazę, aby zobaczyć spis BBCode.takZezwól na BBCode KolorówtakZezwól na BBCode RozmiarutakZezwól na BBCode CzcionkitakZezwól na BBCode Wyrównywania TekstutakZezwól na BBCode 'Lista'takZezwól na BBCode AdresówtakZezwól na HTMLNieAllow Image BB CodetakAllow Video BB CodetakZezwól na BBCode KoduNieZezwól na BBCode PHPNieZezwól na BBCode HTMLNieZezwól na BBCode CytatutakZezwól na emotikonytakMoże Umieszczać Obrazy do SygnaturytakMoże Umieszczać Animowane Obrazki w Sygnaturzetak

reklama
kurde to nie wiem czemu nie widzisz tez na laptopie, ja mam suwaczek ze strony lillypie.com. ja mam w tych zezwoleniach sygnatur prawie wszystko na tak ale nie pamietam czy ja to zmienialam czy tak to juz bylo ustawione

Cześć Dziewczyny!

Vivienne bardzo mi przykro. Cóż powiedzieć. Przytulam.

Sealpup podobno na telefonie niewiele widac. Ale ja na tablecie widze wszystko. Sprawdź na innym nośniku:)

Kobita - łatwo sie teraz załatwić jakimś choróbskiem, szczególnie jak jest taka zmienna pogoda. Ja tez jestem przeziębiona. Leci mi z nosa. Ale u mnie to glowńie ze względu na klimatyzację, bo jak jade w długie trasy, to bez klimy raczej trudno. I tak staram sie wyłączać, ale wiecie jak jest.... Niestety fajnych recept na ozdrowienie i skutecznych nie posiadam. Buuuu....

witam serdecznie wszystkie nowe mamusie.

Ja jdzisiaj nocuje w Krakowie w hotelu, kolacyjkę pycha zjadlam, a najlepszy deserek. I ide spać, bo ciężki dzien miałam dzisiaj. Coś slabiutka jestem, mdlilo mńie cały dzien. Milej nocki Wam wszystkim zycze.

sealpup o no widzisz :-)

agawa wypoczywaj jak ciezki dzien mialas ja chyba niedlugo tez pojde sie polozyc bo mnie spanie powolutku bierze

Nie widze zeby sie wyswietlaly moje suwaczki na forum, ale w podgladzie sygnatury byly. No coz... Chyba na mnie tez czas do spania, bo jak nie to znowu jutro bede w pracy umierac! :no:

Hej nowe mamusie :-)

Vivienne - przykro mi bardzo... trzymaj się, zbieraj siły a może znowu zapragniesz zawalczyć :tak:

u nas nijak dzień całkiem spoko ale bez rewelacji... Zuz śpi już a nad moją głową jakiś palant właśnie sobie remonty zaczyna!!!! i wierci w ścianie , gwoździe jakieś wbija!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry::angry::angry: ja raczej z ugodowych ludziów... ale niech go dunder świśnie kurka wodna nie o 21:40!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( co by w miare kulturalnym człekiem być i nie kląć przed 22 :wściekła/y:)

reklama
Do góry