Powodzenia.Dziewczyny, lecę zaraz na wizytę. Trzymajcie kciuki!
Podobne tematy
- kobietka22
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia.Dziewczyny, lecę zaraz na wizytę. Trzymajcie kciuki!
Goska moja imienniczkochodze wlasnie tam tzn na kamienna prywatnie.do dr eliasa a badanie prenatalne musi wykonac specjalista ktory ma do tego uprawnienia (nie kazdy gin ma)wiec tez tam przyjmuje dr Bal ktory ma rewelacyjne opinie to numer do rejestracji zapytaj o badania prenatalne u dr bala;713367776
www.marekelias.pl to jego strona i tam w zkladce usg 3d 4d bedziesz miala o badaniu prenatalnym
Dziewczyny, lecę zaraz na wizytę. Trzymajcie kciuki!
3 lata temu mialam termin na 27sierpnia..urodzilam 4dni po terminie...moj synu w niedzuele konczy 3latka kiedy to zlecialo?szok
Zastanawiam sie jak bedzie teraz kiedy urodze?)
A wy rodzilyscie w terminie?
Natalia powodzenia!!!!!!!!!!
To i ja napiszę..choć ostatnio powściągliwa jestem...
za 2 godziny mam wizytę!!!! to niełatwe dla mnie... ale jakoś w miarę spokojna jestem... narazie... choć boję się.... nie chcę wam tu truć.. odezwę się co i jak po wizycie.