reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Natalka kciuki!!!!
Ja przez przypadek trafiłam na pierwszej wizycie na lekarza który odbierał mój poród z Zosia- było podejrzenie wielu wad w tym nerek, serca, no i makrosomia. Specjalizuje się w whwykrywaniu wad genetycznych wiec mam pewność że jest dobry- jest do tego gejem i jest mega sympatyczny:-)

3 lata temu mialam termin na 27sierpnia..urodzilam 4dni po terminie...moj synu w niedzuele konczy 3latka kiedy to zlecialo?szok

Zastanawiam sie jak bedzie teraz kiedy urodze?:))
A wy rodzilyscie w terminie?

Natalia powodzenia!!!!!!!!!!

To i ja napiszę..choć ostatnio powściągliwa jestem...

za 2 godziny mam wizytę!!!! to niełatwe dla mnie... ale jakoś w miarę spokojna jestem... narazie... choć boję się.... nie chcę wam tu truć.. odezwę się co i jak po wizycie.

Kobieta dziękuje za numer zaraz za dzwonie 200zl to jednak mniej niż 424zl ;)
Trzymam kciuki za wizyty ;)
Ja mam 18 września co 3 tygodnie.
Wlasnie sobie gotuje pierogi.
No i Pawel urodzili się 12 dni przed terminem.
2 tygodnie lezalam na pod trzymaniu pod pompa.
A w dniu wyjścia dowiedzialam się,ze jest malo wodzie i od razu mnie wzięli na sale porodową i wywolywali mi poród.
Dziś mialam z rana mdlosci a juz myslalam,ze mnie one odpuscily a co wieczór wzdęcia :/

kobita Moj ma prawie 5 lat, szok kiedy to zlecialo! Ja urodzilam w terminie. :) Tylko, ze wtedy nie bylo zadnych odchylen na usg, od samego poczatku byl 20 grudnia i wtedy to syn sie urodzil. Teraz mam tydzien roznicy.

rurka Trzymaj sie, bedzie dobrze na pewno!!!

Goska moja imienniczko:)chodze wlasnie tam tzn na kamienna prywatnie.do dr eliasa a badanie prenatalne musi wykonac specjalista ktory ma do tego uprawnienia (nie kazdy gin ma)wiec tez tam przyjmuje dr Bal ktory ma rewelacyjne opinie to numer do rejestracji zapytaj o badania prenatalne u dr bala;713367776
www.marekelias.pl to jego strona i tam w zkladce usg 3d 4d bedziesz miala o badaniu prenatalnym

dzieki Ci dobra kobieto :) a dlugo sie czeka do tego Bala na badanie??i czy te prenatalne to tylko do 14tyg mozna zrobic??

Dziewczyny, lecę zaraz na wizytę. Trzymajcie kciuki! :)

powodzenia &&&&

3 lata temu mialam termin na 27sierpnia..urodzilam 4dni po terminie...moj synu w niedzuele konczy 3latka kiedy to zlecialo?szok

Zastanawiam sie jak bedzie teraz kiedy urodze?:))
A wy rodzilyscie w terminie?

Corka 5dni przed terminem sie urodzila,
Syn tydzien po terminie. Mialam wystawione skierowanie na wywolanie na pon a mlody z niedzieli na pon sam postanowil sie urodzic :)

Natalia powodzenia!!!!!!!!!!

To i ja napiszę..choć ostatnio powściągliwa jestem...

za 2 godziny mam wizytę!!!! to niełatwe dla mnie... ale jakoś w miarę spokojna jestem... narazie... choć boję się.... nie chcę wam tu truć.. odezwę się co i jak po wizycie.

za Ciebie podwojne &&&& :)

reklama
Do góry