KasikP
Fanka BB :)
Ja chodziłam co 2 tygodnie teraz mam pierwszą wizytę po 3 tygodniach.
Heven też bym tak zareagowała:-)
Heven też bym tak zareagowała:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze Twoj gin mowil o typowo prenatalnych badniach ktore zawieraja ta przeziernosc i inne testy??bo przeziernosc robi sie na normalnym usg nie trzeba specjalnego sprzetu do tego.Gosia82 no mi na Borowskiej powiedzieli,ze oni nie maja takiego sprzętu i dala mi adres na Powstańców Slaskich. Nie wiem co i jak bo szczerze mówiąc mieszkam dopiero od grudnia we Wroclawiu i nie wiem jeszcze zbytnio gdzie i jak cos zalatwic taniej a dobrze.
Dziewczyny a co ile chodzicie na wizyty?
Ja to chyba usiedzieć na tyłku nie umiem. Mój dzień wolny wygląda tak: zrobić przegląd auta, kupić synowi kapcie do szkoły i zakupy w papierniczym, kupić warzywa, owoce, pójść do biblioteki, na chwilę do maka na frytki z synem. W domu zrobić obiad, szarlotkę, poodkurzać, umyć podłogi, zrobić pranie i uporać się ze stertą prasowania. Zawieźć syna na trening, odebrać... No, na razie tyle... Czyżby wracała mi energia?