reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

Iman85 ja kupiłam w sklepie internetowym calineczka.pl, ale allegro pełne tego, wpisz w googlu i od razu Ci wyskoczy- to nie jest sprzęt medyczny, działa jak stetoskop tyle że jest czulszy i Masz regulowaną głosnosc

reklama
Testy papa sa uzaleznione od wieku. Tzn im jestesmy starsze tym jest wieksze prawdopodobienstwo dodawane.
Zot jesli chodzi o detektor to kiedys polazywal mi lekarz jak rozroznic. Ale niestety bardzo czesto wyszukuje sie wlasne tetno lub pepowine . Poprzednio mialam i pewnie teraz zakupie dla spokoju

Ostatnia edycja:
Oglądałam właśnie a raczej prawie oglądałam Jeszcze dalej niż północ bo usnełam film bardzo fajny ale jutro bede musiala czesc powtorzyc.
Dobranoc

Sunajka ty sie smiejesz ale sa hamaki dla niemowląt! Moi znajomi mieli z ywagi na maciupcie mieszkanie. :)

Z@t ja dzis tez probowalam dopplera i niestety nic nie uslyszalam. Mam nadzieję ze jeszcze za wcześniej. Na opakowaniu napisali ze raczej slychac w 14-16 tygodniu. Syna chyba slyszalam juz w 13. Jutro dopiero magiczny 12mi wybije wiec muszę się uzbroić w cierpliwość. A w którym ty jestes? Przepraszam na komórce nie widzę suwaczkow.

Heven nie wiem jak w Polsce ale w UK uztwany doppler jest bardzo tani. Ja mam Angel sounds i jestem bardzo zadowolona. Kupilam uzywany potem pozyczalam 3 koleżanka i nadal dziala. :)

Mnie bardzo pomogl jak mialam krwawienie w 16 tyg. Gdy jechalam do szpitala przynajmniej wiedzialam ze syna serduszko nadal bije...

Jezu tylko w ciazy mozna zjesc pol pudelka śledzi z cebulka a potem chleb z maslem i z miodem i sie nie porzygac. Moja dieta mnie powala... nie chce mi sie gotowac wcale.

Ostatnia edycja:
Sealpup, niezła mieszanka.

Dziś mialam masakryczny wieczór! Ktoś mi na parkingu zarysował auto :/ ale na szczęście jakąś kobieta spisała jego numery i zostawiła mi namiar. Na policji okazało się że się zgłosił i zostawił telefon do siebie gdyby ktoś pytał i zgłosił sprawę. Wszystko by było super ale nie odbiera... :/ zostawilam mu smsa, jak jutro bie oddzwoni to zgłosze na policję niech go szukają. Wrrr! Kobietę w ciąży zdenerwował należy mu się mandat!

Kradz jak dal numer telefonu na policję to chyba nie taki ostatni cham. Mnie tez raz ktos zarysowal ale na szczęście po inspekcji meza okazalo sie ze bardziej brudne niz zarysowane. Oby szczęśliwego szybko się wyjaśniło!

To ja się dołączam do pytania o detektor, ale w kwestii firmy :) będę wdzieczna i zaraz sie zaczne rozgladac bo to cudna sprawa :)

Sealpup, byłam w szoku, że zostawił ten numer, zachował się przyzwoicie . Tylko mnie zastanawia czy ten telefon ode mnie odbierze, bo cały wieczór dodzwonilam i nic . Zobaczymy dzisiaj.

reklama
Kordisia jak wspominalam ja mam angelsounds. Widzialam na allegro taki jak mam za 99zl. Kurcze trochę drogo w porownaniu ale naprawde przyzwoity. W ogole uwazam że swietna rzecz zwlaszcza dla panikar. :)

Do góry