reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

KasikP, daj znać, czy warto się tam wybrać. :)
zarunia, od rana szalejemy. :D Ja bym mogła ciągle wsuwać kurczaka z grilla. Ale z jego przygotowaniem jest trochę gorzej - surowe mięso mi trochę brzydko pachnie. :p

reklama
Natalia_B ja tylko myslę o mięsie i od razu mi niedobrze :) nawet wędlinki mnie nie kuszą....ale kiełbaske dzidzia zjadła a to juz jakiś postęp, chociaż podejrzewam, że to raczej chwilowa zachcianka :) Kurde i wszyscy mi przepowiadają, że będę miała chłopca a ja tak czekam na Lilę :)

Cześć laski
Nadrabiam zaległości sporo ich do poczytania
Kordosia wszystkiego najlepszego nie ma cię to znaczy że zabalowałaś z picolo.
Patrycjo śliczny kiciuś.
Charlie jak tam lepiej pod wykwalifikowaną opieką?
Iman mi też ciągle zimno. U nas w ogóle pogoda nie ciekawa. W nocy poniżej 10 stopni, jesień idzie szkoda gadać.

Wakacje się kończą więc mam coraz więcej pracy. Ja zamierzam jeszcze trochę popracować, do puki brzuch pozwoli. Mam swoją firmę więc mi nie dadzą takiej kasy jak zarabiam tylko składkę z zus.:no:
Choć marzy mi chwila wytchnienia, aby tak na spokojnie wszystko sobie ogarnąć. W domu jest ciągle coś do zrobienia za dużo miejsca do chomikowania różnych rzeczy.
Córa chciała grilla więc się skusiłam na kawałek kiełbasy to był błąd teraz mi się ciągle odbija.
Myślałam,że mdłości mnie odpuszczają, a tu nie tak mnie mdli ostatnio,że szok ryczeć mi się chce:-(

reklama
Mi nie jest ani tak ani siak:p Ale w UK trochę inny klimat. Lato było względnie ciepłe bez upałów, więc tak się nie odczuwa spadku temperatury. Rano i wieczorem jest już typowo jesiennie i ok. 9 C, ale rzadko zakładam na siebie coś więcej niż koszulkę z krótkim rękawem i ewentualnie bluzę na chłodniejsze dni. Tak się tu przyzwyczaiłam, Anglicy w zimie w krótkich spodenkach chodzą:p

Do góry