reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
hej hej:) dziewczyny ale duzzooo wpisów chyba nie jestem w stanie przeczytać tego wszystkiego mój szalony 3 latek skacze po mnie wiec trudno mi się skupic, ale obiecuje że bede czesciej zaglądać i juz bede na bieżąco:) w weekend nie miałam czasu bo korzystaliśmy z pięknej pogody i nasze tyłeczki pluskały się w basenie na ogrodzie u znajomych także wybaczcie;p Czy wy też tak macie że siedząc na słońcu robi Wam się nie dobrze i kręci w głowie???? absolutnie zrezygnowałm z opalania ale nawet 5 min stanie na słoncu mi nie odpowiada, moze sobie wkręcam??:/

Jak często macie chodzić na wizyty do swoich gin?? Robiliście już jakies badania?? Ja dziś poszłam na czczo i zrobiłam: badania moczu, cukier, p/ ciala toxoplazmozy, p/ ciała rózyczki, morf, hiv, wr, hcr i chyba to wszystko, oczywiscie chodze prywatnie do gin i dzis zapłaciłam za badania jak za zboze:((((( ale naszczescie raz w trakcie ciazy robi sie taki zestaw wiec chyba przezyje.... a wy juz robiłyscie???

rurka czytałam ze duza szansa na blizniki;))))))))))) szok gratulacje!!!! ktoras jeszcze będzie miala podwójne szczescia??

rampampam jestem w szoku ze jakikolwiek człowiek mógł tak tobie powiedziec nie przeprowadzając badnia!!! brak kompetencji i człowieczeńsstwa!!! mam nadzieje ze zmianiłas juz lekarza?? Dziwie sie ze dla wszystkich lekarzy ilosc tygodni jest mega wyznacznikiem, tygodnie liczy sie od ostatniej miesiaczki od jej pierwszego dnia!!! nikt sie nie pyta ile dni sie krwawi i jak długo są cykle i czesto ginekolodzy uwazaja ze kazda konbieta ma owulacje w 14 dni i koniec!!!! ja według miesiaczki powinnam byc juz chyba w 8 tyg (nie cche mi sie liczyc) ale przez to ze mój gin wie ze moje cykle są nmieregularne i czasme sa co 40 dni a czasem nawet co 60 dnni wiec moja ciąza będzie zawsze młodsza niz według ostatniej miesiaczki....

no ja po wizycie!!!!pan dr.powiedział,że"to ciemne jezioro to jest to!!!co potwierdza fakt,że jest pani w ciąży" ciąża wczesna..mam brać tylko kwas do 8 tyg.a potem przejdziemy na preparaty wielowitaminowe...i następna wizyta za 4 tygodnie!!! i tak pozytywnie ze mną rozmawiał .....nie było czegoś takiego,że po co tak wcześnie,żeby się jeszcze nie cieszyć!!!!ja wiem,że na tym etapie wszystko może się zdarzyć,ale niema co się stresować na zapas!!!
ja mam gina do którego chodzę na nfz na badania i po skierowanie na badania a prywatnie na badanie,usg i L4!!!
kartę ciązy założy mi na następnej wizycie i badanie również!!!

reklama
Do góry