reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

charlie20 witaj i gratuluje dwoch kreseczek :-) a co do tych kresek na tescie to moje tez takie byly chyba, malo wyrazne takze nie masz sie co przejmowac wazne ze sa 2 :-)

rurka no nieeee ale mialas przeczucie co do blizniakow!! wielkie gratulacje i po cichutku Ci zazdroszcze ;-) czyli juz mamy pierwsze marcowe bliznieta super!

micela dla mnie plec obojetna byle zdrowe no ale :-) gdybym mogla wybrac chcialabym dziewczynke co by parka byla :-)

kasikp witaj!!

heven ja oprocz czestego latania do wc i ciaglej checi na spanie tez innych objawow nie mam ale ja sie akurat ciesze ze nie mam mdlosci bo nie wiem jakby to bylo

ja w poprzedniej ciazy przytylam 8 kg ale tylko dlatego ze mialam cukrzyce i bylam na diecie, gdyby nie to ojjj przytylabym duzo wiecej, ale co z tego jak tylko wrocil moj normalny jadlospis zaczelam jesc co popadnie i dzieki temu teraz mam 8kg na plusie... masakra

annar1992 witaj :tak:

sabrina ide w czwartek na usg wiec mam nadzieje ze to serduszko juz bedzie, bo tak naprawde wtedy kiedy mialam robione to usg czyli ten niecaly 6 tydzien to mialo prawo byc go nie widac ehhh

misiamonisia tez tak mi sie wydaje ze za wczesnie, zobaczymy co wyjdzie w czwartek, ja jestem dobrej mysli :tak:

dobra nadrobilam to lece jesc, dzisiaj to moj chyba 10 posilek :-):-):-)

reklama
rampampam co za nieczuły lekarz, aż nie wierzę, że tak mógł cie potraktować... Mam nadzieję, że bez większych zmartwień dotrwasz do czwartkowej wizyty i zobaczysz upragnione serduszko, bo faktycznie w 5 tc mogło być za wcześnie... Ja właśnie idę w 7 tc, aby serduszko już było ;)

Hej :) witam nowe mamuśki :) rampampam co za dureń z tego lekarza masakra, że tacy w ogóle istnieją :szok: ja mam ochotę na słone i to taką, że szok :) wczoraj to chciałam piwo pić nawet, takie miałam parcie, a zwykle to nie lubię...Ja tez w ogole się nie czuję jakbym w ciąży nie była, zero objawów oprócz rosnących piersi i sutków wrażliwych na podmuch wiatru:-) ale się na produkowałyście :-)

ja też chyba do lekarza za miesiąc idę jak nie później. A kiedy w pracy mówicie?

Micela ja nigdy nie lubiłam śledzi a teraz nie ma dnia zebym nie zjadła sledzika:-D
Takjak pisalam wcześniej...dzis były na kolacje koreczki śledziowe, na to naleśniki z dżemem truskawkowym i na koniec pieczone ziemniaczki z przyprawami w piekarniku...mmmmm......pycha:-)

U mnie w pracy przełożona wiedziała już w zeszłym tygodniu....musiałam iść na wcześniejszy urlop, ponieważ są remonty, malowanie farbami olejnymi więc nie dla mnie takie "zapachy":eek:

Cześć dziewczynki:tak:
Dziękuję za miłe przyjęcie;-)
Ja jestem w 4 tyg i 3 dniu dowiedzieliśmy sie wczoraj..
W pracy chciala bym powiedziec jaknajszybciej ale postaram sie powstrzymac narazie
wszystko zalezy jak bede sie czuc narazie jest znośnie
Do lekarza za 2 tyg jak już serduszko będzie :-):-)
wtedy oznajmimy tez najbliższym.
Jutro ide powtórzyć bete zobaczymy jak przyrosła.
rampampam co za głupek !!:wściekła/y:
Co do słonego to ja miałam ostatnio też takie zachcianki soliłam na makasa najbardziej mizerie mogła bym jeść non stop.:-):-D

ja jutro idę na wizytę i nie wiem czy nie za wcześnie bo leci mi 6 tydzień....ale mam stresa z powodu okaże się czy się udało czy nie....przez te cholerne objawy których brak mam schizy!!!
jak będzie wszystko ok to jutro powiem kierowniczce..będzie szaleć ze szczęścia:crazy: i z tego powodu też się boję!!!!ja dwie ciąże nosiłam przez zimę w pierwszej było gorzej bo przytyłam 30kg i faktycznie problem był z kozakami...druga nie była zła bo przytyłam 8kg z powodu cukrzycy ciążowej,ale brzuchol był ogromny,bo córka ważyła 4200 i mierzyła 62cm

a co ja odwalilam..
Moj P zrobil nalesniki... i zachcialo mi sie je jesc z surowa cebula i ketchupem , a drugi z dzemem brzoskwiniowym..
Nie jest za dobrze :///

heven kochana też cierpię na brak objawów kompletnie praktycznie, więc myślę, że nie masz się co martwić:-) MisiaMonisia hmm u mnie też trochę zapachy, bo pracuję w laboratorium, ale na szczęście nie takie mocne, ja chyba powiem po urlopie we wrześniu, ciekawa jestem jak zareaguje szef, bo w końcu tylko dwa miesiące pracuje no i ten kontrakt mam do listopada (jestem za granicą). Oby jakoś udało się dogadać :)

reklama
MisiaMonisiawlasnie spojrzałam na Twoje suwaczki...i tez jestem z moim mężem 10 lat raze, tez 3 lata po ślubie, i tez moja pierwsza ciąża zakończyła sie poronieniem...

Do góry