reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

charlie20 witaj i gratuluje dwoch kreseczek :-) a co do tych kresek na tescie to moje tez takie byly chyba, malo wyrazne takze nie masz sie co przejmowac wazne ze sa 2 :-)

rurka no nieeee ale mialas przeczucie co do blizniakow!! wielkie gratulacje i po cichutku Ci zazdroszcze ;-) czyli juz mamy pierwsze marcowe bliznieta super!

micela dla mnie plec obojetna byle zdrowe no ale :-) gdybym mogla wybrac chcialabym dziewczynke co by parka byla :-)

kasikp witaj!!

heven ja oprocz czestego latania do wc i ciaglej checi na spanie tez innych objawow nie mam ale ja sie akurat ciesze ze nie mam mdlosci bo nie wiem jakby to bylo

ja w poprzedniej ciazy przytylam 8 kg ale tylko dlatego ze mialam cukrzyce i bylam na diecie, gdyby nie to ojjj przytylabym duzo wiecej, ale co z tego jak tylko wrocil moj normalny jadlospis zaczelam jesc co popadnie i dzieki temu teraz mam 8kg na plusie... masakra

annar1992 witaj :tak:

sabrina ide w czwartek na usg wiec mam nadzieje ze to serduszko juz bedzie, bo tak naprawde wtedy kiedy mialam robione to usg czyli ten niecaly 6 tydzien to mialo prawo byc go nie widac ehhh

misiamonisia tez tak mi sie wydaje ze za wczesnie, zobaczymy co wyjdzie w czwartek, ja jestem dobrej mysli :tak:

dobra nadrobilam to lece jesc, dzisiaj to moj chyba 10 posilek :-):-):-)

reklama
rampampam co za nieczuły lekarz, aż nie wierzę, że tak mógł cie potraktować... Mam nadzieję, że bez większych zmartwień dotrwasz do czwartkowej wizyty i zobaczysz upragnione serduszko, bo faktycznie w 5 tc mogło być za wcześnie... Ja właśnie idę w 7 tc, aby serduszko już było ;)

Hej :) witam nowe mamuśki :) rampampam co za dureń z tego lekarza masakra, że tacy w ogóle istnieją :szok: ja mam ochotę na słone i to taką, że szok :) wczoraj to chciałam piwo pić nawet, takie miałam parcie, a zwykle to nie lubię...Ja tez w ogole się nie czuję jakbym w ciąży nie była, zero objawów oprócz rosnących piersi i sutków wrażliwych na podmuch wiatru:-) ale się na produkowałyście :-)

ja też chyba do lekarza za miesiąc idę jak nie później. A kiedy w pracy mówicie?

Micela ja nigdy nie lubiłam śledzi a teraz nie ma dnia zebym nie zjadła sledzika:-D
Takjak pisalam wcześniej...dzis były na kolacje koreczki śledziowe, na to naleśniki z dżemem truskawkowym i na koniec pieczone ziemniaczki z przyprawami w piekarniku...mmmmm......pycha:-)

U mnie w pracy przełożona wiedziała już w zeszłym tygodniu....musiałam iść na wcześniejszy urlop, ponieważ są remonty, malowanie farbami olejnymi więc nie dla mnie takie "zapachy":eek:

Cześć dziewczynki:tak:
Dziękuję za miłe przyjęcie;-)
Ja jestem w 4 tyg i 3 dniu dowiedzieliśmy sie wczoraj..
W pracy chciala bym powiedziec jaknajszybciej ale postaram sie powstrzymac narazie
wszystko zalezy jak bede sie czuc narazie jest znośnie
Do lekarza za 2 tyg jak już serduszko będzie :-):-)
wtedy oznajmimy tez najbliższym.
Jutro ide powtórzyć bete zobaczymy jak przyrosła.
rampampam co za głupek !!:wściekła/y:
Co do słonego to ja miałam ostatnio też takie zachcianki soliłam na makasa najbardziej mizerie mogła bym jeść non stop.:-):-D

ja jutro idę na wizytę i nie wiem czy nie za wcześnie bo leci mi 6 tydzień....ale mam stresa z powodu okaże się czy się udało czy nie....przez te cholerne objawy których brak mam schizy!!!
jak będzie wszystko ok to jutro powiem kierowniczce..będzie szaleć ze szczęścia:crazy: i z tego powodu też się boję!!!!ja dwie ciąże nosiłam przez zimę w pierwszej było gorzej bo przytyłam 30kg i faktycznie problem był z kozakami...druga nie była zła bo przytyłam 8kg z powodu cukrzycy ciążowej,ale brzuchol był ogromny,bo córka ważyła 4200 i mierzyła 62cm

a co ja odwalilam..
Moj P zrobil nalesniki... i zachcialo mi sie je jesc z surowa cebula i ketchupem , a drugi z dzemem brzoskwiniowym..
Nie jest za dobrze :///

heven kochana też cierpię na brak objawów kompletnie praktycznie, więc myślę, że nie masz się co martwić:-) MisiaMonisia hmm u mnie też trochę zapachy, bo pracuję w laboratorium, ale na szczęście nie takie mocne, ja chyba powiem po urlopie we wrześniu, ciekawa jestem jak zareaguje szef, bo w końcu tylko dwa miesiące pracuje no i ten kontrakt mam do listopada (jestem za granicą). Oby jakoś udało się dogadać :)

reklama
MisiaMonisiawlasnie spojrzałam na Twoje suwaczki...i tez jestem z moim mężem 10 lat raze, tez 3 lata po ślubie, i tez moja pierwsza ciąża zakończyła sie poronieniem...

Do góry