reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Ja tez sie nie obżeram ;p , ale jadłam dziś tylko obiad ryż z warzywami na cały dzien bo mi było niedobrZe .. Musiałam coś potem zjeść ... A co proponujecie lekkiego na kolacje ?;)

aaaa dziewczyny!!!! ile nasmarowałyście...:szok:... ale nadrobiłam..:-D:-D

majówka - ja na Twoim miejscu zdecydowanie zamieniłabym na doroślejsze... w końcu rodzisz za 8 miesięcy masz czas aby przestawić starszaka poza tym do tego czasu i on trochę "dorośnie" :-)
annar - witaj :happy::happy:
sealpup - wow!! ja się zastanawiałam nad piętrowym... ale moja Zuz nie miała jeszcze 3 lat i bałam się że spadnie czy coś... napisz koniecznie jak się sprawdziło w Twoim przypadku!!!! Bo teraz myślimy czy nie kupić jak się maleństwa wyklują :-D:-D:-D
charlie - Zuzanna piękne imię :tak: tyle, że dość powszechne teraz
sabrina - moja Zuzolinka w marcu 3 skończyła i też z jej porannymi pobudkami jest jak u Ciebie.. czaaaasem do 8 / 8:30 się zdarzy z reguły do 7/ 7:30 śpi... chociaż.. ostatnio o 5 zaczęła wstawać!!! (mój mąż do pracy wstaje, ja z nim bo się spać nie chce no i ona się budzi.. ale to ze 3 razy się zdarzyło nawet mi nie przeszkadzało :)
Agawa - ja w marcu rodziłam :-D przytyłam ponad 30kg!!!!!!:szok: noooo..... toczyłam się..... adidasy całą zimę.... kurtka jak dla słonia, spodnie ciążowe i swetry... tak oto realizowałam się modowo :-D ale po porodzie z niedoczynności tarczycy przeszłam w nadczynność z leków i szybko kg zaczęły spadać - do zmiany leków rzecz jasna
rampampam - tekarz to jakiś buc, żeby gorzej nie napisać!!!!!!!
heven - &&&&&&&&&&&& za dzisiejszą wizytę!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja zakupy tym razem zdecydowanie odkładam... pierwsze poczynię po USG połówkowym... nie żebym przesądna była, raczej nauczona doświadczeniem, niestety.

Co do imienia... to w głowie pustka... podoba mi się Elenka, Lilianna, Iza, dla chłopca... Antoś, Janek, Staś....

My wczoraj radośnie spędziliśmy dzień w zoo.... ludziiiiii tłuuuum!!! z parkowaniem istny horror!!!!:szok:... my z Zuzoliną małpy podziwiałyśmy a mój mężul miejsca szukał z godzinę...:szok: aż się zdziwiłam.. bo on mały niepozorny a sprytna bestia... wszędzie się zawsze wciśnie... a tu proszę!!! No iii na uwieńczenie dnia odebraliśmy z Modlina siostrę małża z jej rocznym synkiem... pierwszy raz Mario widzieliśmy... tak na żywo.... ale szkrab kochany a jaki odważny... no zakochaliśmy się od pierwszego wejrzenia ...:-D:-D:-D

Witam się z rana dziewczynki :) Z tego co pamietam dwie wizyty dzisiaj sa,proszę o relacje zaraz po wyjsciu z gabinetu ;) z tym lozeczkiem to macie racje,ze bardziej dorosle trzeba bedzie kupic-ale boje sie jednego ze synek bedzie z niego w nocy wychodzic ;)

majówka jak urodzisz mały będzie miał ok 2 lata i 3 miesiące... to magiczna granica :-D dzieci zaczynaja przesypiać całe nocki bez wybudzania się (u mnie się sprawdziło, a przepowiadały mi to wielodzietne znajome :tak:)... myślę że nie masz powodów do obaw, mały szybko się przyzwyczai :).. zobaczysz aż będziesz zdziwiona! tak jak i ja byłam :happy:

Hej dziewczyny :-)
U nas sloneczko swieci od samego rana zapowiada sie upalny dzien :-) a Ja mialam tak kiepska nocke ze hej,tak mnie zoladek bolal ze spac nie moglam i nadal boli laski a nie wiem czy moge cos wziasc na ten bol czy nie :baffled:
rurka no to niezle z tym parkowaniem ale fajnie dzien spedziliscie ;-)
majowkaa Ja mam dla synka zwykle lozko pojedyncze i na razie trenuje jego spanie na nim ,drzemki popoludniowe przesypia w tym lozku a w nocy spi w lozeczku,szukam podporki na tamto lozko zeby mi sie w nocy nie sturlal bo to wiercipieta jest :-) wiec mozesz tez tak powolutku swojego przyzwyczajac do zmian w spaniu.
KasikP trzymam za bete &&&&

Powodzenia na wizytach dzisiaj &&&&

Hej :-)

ja dzisiaj mialam pobudke o 5 ale mimo wszystko mam calkiem dobry humor, koncze kawke i biore sie za sprzatanie. Trzymam kciuki za wizyty, dajcie dziewczyny znac jak tam. Milego dnia :-)

reklama
wiecie co się u mnie sprawdziło? ja mam tapczan dla Zuzi z taką wielką poduchą w kształcie myszki czy czegoś takiego... ona jest długości ok 140cm czyli ma tyle samo co nierozsunięty tapczan (Zuzi nie rozkładam go) i jak spadała mi w nocy to na ta wielką poduchę - nawet nie wiedziała, że spadła, spała dalej czasami znajdowałam ją na podłodze na środku pokoju :-D ale to tylko przez jakieś 2 tyg... później coraz żadziej spadała a teraz to już sporadycznie oo dzisiaj zleciała nad ranem chyba bo jak zaglądałam do niej ok 6 to na poduszce spała :) ale nawet jej nie budziłam :)

Do góry