reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Ja tez sie nie obżeram ;p , ale jadłam dziś tylko obiad ryż z warzywami na cały dzien bo mi było niedobrZe .. Musiałam coś potem zjeść ... A co proponujecie lekkiego na kolacje ?;)

aaaa dziewczyny!!!! ile nasmarowałyście...:szok:... ale nadrobiłam..:-D:-D

majówka - ja na Twoim miejscu zdecydowanie zamieniłabym na doroślejsze... w końcu rodzisz za 8 miesięcy masz czas aby przestawić starszaka poza tym do tego czasu i on trochę "dorośnie" :-)
annar - witaj :happy::happy:
sealpup - wow!! ja się zastanawiałam nad piętrowym... ale moja Zuz nie miała jeszcze 3 lat i bałam się że spadnie czy coś... napisz koniecznie jak się sprawdziło w Twoim przypadku!!!! Bo teraz myślimy czy nie kupić jak się maleństwa wyklują :-D:-D:-D
charlie - Zuzanna piękne imię :tak: tyle, że dość powszechne teraz
sabrina - moja Zuzolinka w marcu 3 skończyła i też z jej porannymi pobudkami jest jak u Ciebie.. czaaaasem do 8 / 8:30 się zdarzy z reguły do 7/ 7:30 śpi... chociaż.. ostatnio o 5 zaczęła wstawać!!! (mój mąż do pracy wstaje, ja z nim bo się spać nie chce no i ona się budzi.. ale to ze 3 razy się zdarzyło nawet mi nie przeszkadzało :)
Agawa - ja w marcu rodziłam :-D przytyłam ponad 30kg!!!!!!:szok: noooo..... toczyłam się..... adidasy całą zimę.... kurtka jak dla słonia, spodnie ciążowe i swetry... tak oto realizowałam się modowo :-D ale po porodzie z niedoczynności tarczycy przeszłam w nadczynność z leków i szybko kg zaczęły spadać - do zmiany leków rzecz jasna
rampampam - tekarz to jakiś buc, żeby gorzej nie napisać!!!!!!!
heven - &&&&&&&&&&&& za dzisiejszą wizytę!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja zakupy tym razem zdecydowanie odkładam... pierwsze poczynię po USG połówkowym... nie żebym przesądna była, raczej nauczona doświadczeniem, niestety.

Co do imienia... to w głowie pustka... podoba mi się Elenka, Lilianna, Iza, dla chłopca... Antoś, Janek, Staś....

My wczoraj radośnie spędziliśmy dzień w zoo.... ludziiiiii tłuuuum!!! z parkowaniem istny horror!!!!:szok:... my z Zuzoliną małpy podziwiałyśmy a mój mężul miejsca szukał z godzinę...:szok: aż się zdziwiłam.. bo on mały niepozorny a sprytna bestia... wszędzie się zawsze wciśnie... a tu proszę!!! No iii na uwieńczenie dnia odebraliśmy z Modlina siostrę małża z jej rocznym synkiem... pierwszy raz Mario widzieliśmy... tak na żywo.... ale szkrab kochany a jaki odważny... no zakochaliśmy się od pierwszego wejrzenia ...:-D:-D:-D

Witam się z rana dziewczynki :) Z tego co pamietam dwie wizyty dzisiaj sa,proszę o relacje zaraz po wyjsciu z gabinetu ;) z tym lozeczkiem to macie racje,ze bardziej dorosle trzeba bedzie kupic-ale boje sie jednego ze synek bedzie z niego w nocy wychodzic ;)

majówka jak urodzisz mały będzie miał ok 2 lata i 3 miesiące... to magiczna granica :-D dzieci zaczynaja przesypiać całe nocki bez wybudzania się (u mnie się sprawdziło, a przepowiadały mi to wielodzietne znajome :tak:)... myślę że nie masz powodów do obaw, mały szybko się przyzwyczai :).. zobaczysz aż będziesz zdziwiona! tak jak i ja byłam :happy:

Hej dziewczyny :-)
U nas sloneczko swieci od samego rana zapowiada sie upalny dzien :-) a Ja mialam tak kiepska nocke ze hej,tak mnie zoladek bolal ze spac nie moglam i nadal boli laski a nie wiem czy moge cos wziasc na ten bol czy nie :baffled:
rurka no to niezle z tym parkowaniem ale fajnie dzien spedziliscie ;-)
majowkaa Ja mam dla synka zwykle lozko pojedyncze i na razie trenuje jego spanie na nim ,drzemki popoludniowe przesypia w tym lozku a w nocy spi w lozeczku,szukam podporki na tamto lozko zeby mi sie w nocy nie sturlal bo to wiercipieta jest :-) wiec mozesz tez tak powolutku swojego przyzwyczajac do zmian w spaniu.
KasikP trzymam za bete &&&&

Powodzenia na wizytach dzisiaj &&&&

Hej :-)

ja dzisiaj mialam pobudke o 5 ale mimo wszystko mam calkiem dobry humor, koncze kawke i biore sie za sprzatanie. Trzymam kciuki za wizyty, dajcie dziewczyny znac jak tam. Milego dnia :-)

reklama
wiecie co się u mnie sprawdziło? ja mam tapczan dla Zuzi z taką wielką poduchą w kształcie myszki czy czegoś takiego... ona jest długości ok 140cm czyli ma tyle samo co nierozsunięty tapczan (Zuzi nie rozkładam go) i jak spadała mi w nocy to na ta wielką poduchę - nawet nie wiedziała, że spadła, spała dalej czasami znajdowałam ją na podłodze na środku pokoju :-D ale to tylko przez jakieś 2 tyg... później coraz żadziej spadała a teraz to już sporadycznie oo dzisiaj zleciała nad ranem chyba bo jak zaglądałam do niej ok 6 to na poduszce spała :) ale nawet jej nie budziłam :)

Do góry