reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
majowkaa mysle ze to z wiekiem przychodzi bo tak jak juz pisalam moj synus jakis miesiac temu wstawsl na prawde wczesnie wiec cierpliwosci kochana i na Twojego dzieciaczka przyjdzie pora ;-)
sealup dla mnie bylo ciezko jak wstawal o 5:30 ciezki dzien wtedy mialam:eek:

A jak sie dziś czujecie ? Ja masakra ! Robiłam dzisiaj tez test i dwie ciemne ;) Nie dobrze mi od rana i boli jak na @... Dzisiaj zjadlam jogurt waniliowy z czekolada i popijałam sokiem pomidorowym ;P

Ostatnia edycja:
Sabrina dopiero teraz zobaczyłam , że masz suwaczek z wiekiem synusia ;) Ja dzisiaj obiadu nie gotuje, bo mąż w delegacji, a synek z dziadkami. Na razie nie mogę nawet myśleć o jedzeniu, bo mi od śniadania nie dobrze :( Pamiętam, że w ciąży z synkiem nie mogłam nic gotować przez pewien czas, i stołowaliśmy się w mleczakach, ciekawe czy teraz też tak będzie...

Witajcie Kochane :*

Heven
mam to samo....od zapachu gotujacego sie miesa mnie mdli :eek: Ostatnio byłamu teścioweji otworzyła lodówkę bo coś siegała i ten zapach który sie stamtąd wydobył też mnie ruszył :sorry:

Charlie niezła mieszanka :-p
Ja dzis czuję sie tak jakbym w ogóle nie była w ciąży......nic mi nie dolega prócz bólu cycuchów .Mam nadzieję że z dzidzią wszystko w porządku. Każdego dnia czuje niepokój. Chciałabym już przekroczyć tą pechową "9-tkę".

Charlie samopoczucie takie jak dotychczas nie widze jakis zmian nadal meczy mnie zmeczenie i sennosc lekko mnie mdli i tyle :-)
MisiaMonisia to mnie tak mdlilo ostatnio jak bylam na miescie te wszystkie zapachy ktore sie mieszaly blee s najbardziej mnie draznil dym z fajek :eek:

Mnie wczoraj odkurzacz capil niesamowicie az kazalam mężowi wachac i worek zmieniac. Tak poza tym to ok... cycki mniej bola jajecznica z kiełbasą srednio smakowala ale moze dlatego ze maz zbytnio przysmazyl. Zaraz idziemy na basen trochę sie poruszac.

reklama
Cześć Dziewczynki! Ale forum kwitnie. Cieszy mńie to.

Mnie nic specjalnie nie dolega. Nawet mdlosci juz niezbyt mam. Widze, ze imiona na tapecie. U nas nic nie ustalone. Dziewczynka myśle Karolina lub Joanna, z chłopcami mamy kłopot, bo mąż chce żeby był Tadeusz po ojcu i dziadku. Czyli Tadeusz III. Hihi... Ale ja nie chce. Moze pójdziemy na kompromis i bedzie po pradziadku Piotr. Zobaczymy, na razie boje sie tak daleko w przyszłość wybiegać:))

sciskam Was serdecznie i nie objadamy sie aż tak bardzo, bo za chwile bedziemy sie toczyć:)) aaaaa... Któraś z Was była juz w zaawansowanej ciazy zimą? W co my sie bedziemy ubierać? Mnie to chyba wystawią przed blok jako bałwana haha.... ;-)

Do góry