reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

majowkaa ja bym kupila juz synowi dorosle bo z tego na pewno i tak za chwile wyrosnie. Moj dostal takie pietrowe jak mial 3.5 roku na dole ma miejsce na zabawę. Mysle ze fajnie sie wam ta zmiana wkomponuje w rozmowe ze będzie starszym bratem. :)

reklama
A co powiecie na imię Zuzka ?;) Zuzia,Zuzanna ;)) ja chętnie bym kupowała słodkie cukierkowe ciuszki dla dziewczynki :D bo ale to możliwe że będzie chłopak ,mój maż na trzech braci ,z jego strony same chłopaki ;) ja mam siostrę i z mojej mamy strony same dziewczyny a z mojego taty sami chłopacy ;P Eh .. Kiedy ja sie dowiem ;D

Charli spokojnie doczekasz się płci!!!ja mam wszystko dla dziewczynki więc jakby był chłopiec to wymianka jak nic!!!!ale mogłabym wtedy oddać rzeczy dla dziewczynki którejś z was:-):-):-)
nawet łóżeczko mam w jagodowym kolorze,ale na szczęście mam jeszcze drugie drewniane!!!!chociaż ubieranie córci w hello kitty bezcenne mamy tego mnóstwo!!!!a dla chłopca musiałbym wymyślać jakiegoś bohatera;-);-);-);-);-);-) ale syn ma prawie 12 lat to pewnie pomógłby mi!!!

W mojej Biedronce były wystawione przecenione rzeczy dla maluszków z serii Kubusia uchatka i Miszki Miki - talerzyki, smoczki, gryzaczki, kubeczki niekapki, buteleczki. Nie mogłam się powstrzymać i dla synka kupiłam talerzyki a dla fasolinki pierwszą rzecz - gryzaczko -grzechotkę. Może w waszych Biedronkach też są - koszt jednej rzeczy 3.99 zł (cena pierwotna 7.99 zł)
Sealpup masz rację, że wybór nowego łóżeczka będzie dobrym wstępem do rozmowy na temat nowej roli naszego synka jak starszego braciszka ;)
Ja zjadłam właśnie śniadanie i zaczęło mnie mdlić, chyba za dużo zjadłam (cała micha owoców polanych jogurtem naturalnym z płatkami)

Ostatnia edycja:
Ja tez mam cala wyprawke gotowa po synku ale jakby byla dziewczynka to troszke bedzie trzeba dokupic ubranek :-)
sealpup u nas tez kruluja autka i samoloty a no i pociagu tez uwielbia ;-)

Piekny poranek niedzielny synus pospal az do 8:30 !!! :-D

majowkaa w listoapadzie skonczy 3 lata ale bardzo zadko sie mu zdarza takie dlugie spanie bo normalnie to spi najdluzej do 7:30 a jakis czas temu wstawal przed 6 :eek:

reklama
Do góry