reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

majowkaa ja bym kupila juz synowi dorosle bo z tego na pewno i tak za chwile wyrosnie. Moj dostal takie pietrowe jak mial 3.5 roku na dole ma miejsce na zabawę. Mysle ze fajnie sie wam ta zmiana wkomponuje w rozmowe ze będzie starszym bratem. :)

reklama
A co powiecie na imię Zuzka ?;) Zuzia,Zuzanna ;)) ja chętnie bym kupowała słodkie cukierkowe ciuszki dla dziewczynki :D bo ale to możliwe że będzie chłopak ,mój maż na trzech braci ,z jego strony same chłopaki ;) ja mam siostrę i z mojej mamy strony same dziewczyny a z mojego taty sami chłopacy ;P Eh .. Kiedy ja sie dowiem ;D

Charli spokojnie doczekasz się płci!!!ja mam wszystko dla dziewczynki więc jakby był chłopiec to wymianka jak nic!!!!ale mogłabym wtedy oddać rzeczy dla dziewczynki którejś z was:-):-):-)
nawet łóżeczko mam w jagodowym kolorze,ale na szczęście mam jeszcze drugie drewniane!!!!chociaż ubieranie córci w hello kitty bezcenne mamy tego mnóstwo!!!!a dla chłopca musiałbym wymyślać jakiegoś bohatera;-);-);-);-);-);-) ale syn ma prawie 12 lat to pewnie pomógłby mi!!!

W mojej Biedronce były wystawione przecenione rzeczy dla maluszków z serii Kubusia uchatka i Miszki Miki - talerzyki, smoczki, gryzaczki, kubeczki niekapki, buteleczki. Nie mogłam się powstrzymać i dla synka kupiłam talerzyki a dla fasolinki pierwszą rzecz - gryzaczko -grzechotkę. Może w waszych Biedronkach też są - koszt jednej rzeczy 3.99 zł (cena pierwotna 7.99 zł)
Sealpup masz rację, że wybór nowego łóżeczka będzie dobrym wstępem do rozmowy na temat nowej roli naszego synka jak starszego braciszka ;)
Ja zjadłam właśnie śniadanie i zaczęło mnie mdlić, chyba za dużo zjadłam (cała micha owoców polanych jogurtem naturalnym z płatkami)

Ostatnia edycja:
Ja tez mam cala wyprawke gotowa po synku ale jakby byla dziewczynka to troszke bedzie trzeba dokupic ubranek :-)
sealpup u nas tez kruluja autka i samoloty a no i pociagu tez uwielbia ;-)

Piekny poranek niedzielny synus pospal az do 8:30 !!! :-D

majowkaa w listoapadzie skonczy 3 lata ale bardzo zadko sie mu zdarza takie dlugie spanie bo normalnie to spi najdluzej do 7:30 a jakis czas temu wstawal przed 6 :eek:

reklama
Do góry