reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Widze ze wiekszosc bedzie tutaj mamami po raz drugi, kiedy planujecie powiedziec dziecia ze bedzie brat/siostra? Bo ja, tak jak juz pisalam, powiem dopiero synowi jak bedzie po 12 tygodniu i zobacze serduszko. Ale juz teraz z nim rozmawiamy, podpytujemy i generalnie bardzo entuzjastycznie reaguje na ten pomysl (?). Pewnie beda sceny jak juz sie urodzi, bo na razie Adas mysli, ze jest pepkiem swiata (mimo, ze codziennie probujemy go z tego bledu wyprowadzic - spoldzielnia daremny trud).

Iwan kojarzy mi sie tylko z Komarenko :-p hehe :-)

Przyjdzie czas będzie rada ;-)

Ja Kochane zmykam do łóżeczka......jutro do Was zajrze....dobrej nocy :*

Mnie właśnie tez Iwan kojarzy sie tym co śpiewa czarne oczy :p dlatego odpada ;D dobranoc dziewczynki ;* odezwijcie sie rano jak sie czujecie ;))) buźka !

Ale tutaj pogawedki nocne :-) fajnie sie czyta :-D
sealpup dalam znac poloznej tzn wypelnilam formularz u GP teraz czekam na jej telefon ale pewnie tez bede miec tak pod koniec lipca wizyte :-) a co do usg to jesli cos pojdzie nie tak to zadne usg nic nie naprawi wiec spokojnie bede czekac na to ich planowane usg po 12tc ;-) co do naszych starszakow to Ja mowie synkowi ze w brzuszku mamusia ma baby a on caluje go ale pewnie dopiero dojdzie to do niego jak urosnie brzuszek albo jak sie urodzi bobo.

U nas z imionami byl i bedzie problem z tego wzgledu ze moj A nie jest polakiem,pochodzi z Iraku wiec trzeba isc na jakis kompromis wiec ani polskich imion ani z jego kraju staramy sie wybierac cos pomiedzy wiec u nas sa arabskie imiona ktore sa znane i uzywane w Anglii :-)

Przyjemnego spania brzuchatki ;-)

Witam się z rana ;)
Dla dziewczynki podoba mi się imię Nadia i na razie mamy tylko jedno i w sumie uzgodnione z mężem tylko dla dziewczynki, bo oboje chcemy teraz córcię. Teraz tak na szybko jakby trafił się drugi synek, to może byłby Teodor - Teo....
Ja ciuszków n razie nie kupuję, bo jak się okaże że chłopak to mam po synku, a jak dziewusia, to wtedy wpadnę w szał różowego. Z większych rzeczy będziemy potrzebować łóżeczka i teraz nie wiem, czy synkowi zostawić jego - takie jakie ma od urodzenia, z tym, że można bok zdjąć i nowemu dziecku kupić nowe, czy może to łóżeczko zostawić dla młodszego dziecka, a synkowi kupić już bardizej dorosłe ?

Witam wszystkie Panie i gratuluję. Ja o ciąży dowiedziałam się 11.07.2014 (dzień przed test zrobiłam), poleciałam oczywiście do lekarza. Termin mam na 13.03.2015 :-) Mam już 2.5 letnią córeczkę, więc to już moja druga ciąża - 6 tydz. :happy:

reklama
My czekamy na Adasia albo Zosię, w kwestii imion jestem tradycjonalistka ;) mamy już Marysię

Łóżeczko na szczęście mamy jeszcze turystyczne to jak coś to będzie, bo Marysiowe służy jako przedłużka do łóżka bo ona w sumie z nami się kokosi

Ostatnia edycja:
Do góry