reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Widze ze wiekszosc bedzie tutaj mamami po raz drugi, kiedy planujecie powiedziec dziecia ze bedzie brat/siostra? Bo ja, tak jak juz pisalam, powiem dopiero synowi jak bedzie po 12 tygodniu i zobacze serduszko. Ale juz teraz z nim rozmawiamy, podpytujemy i generalnie bardzo entuzjastycznie reaguje na ten pomysl (?). Pewnie beda sceny jak juz sie urodzi, bo na razie Adas mysli, ze jest pepkiem swiata (mimo, ze codziennie probujemy go z tego bledu wyprowadzic - spoldzielnia daremny trud).

Iwan kojarzy mi sie tylko z Komarenko :-p hehe :-)

Przyjdzie czas będzie rada ;-)

Ja Kochane zmykam do łóżeczka......jutro do Was zajrze....dobrej nocy :*

Mnie właśnie tez Iwan kojarzy sie tym co śpiewa czarne oczy :p dlatego odpada ;D dobranoc dziewczynki ;* odezwijcie sie rano jak sie czujecie ;))) buźka !

Ale tutaj pogawedki nocne :-) fajnie sie czyta :-D
sealpup dalam znac poloznej tzn wypelnilam formularz u GP teraz czekam na jej telefon ale pewnie tez bede miec tak pod koniec lipca wizyte :-) a co do usg to jesli cos pojdzie nie tak to zadne usg nic nie naprawi wiec spokojnie bede czekac na to ich planowane usg po 12tc ;-) co do naszych starszakow to Ja mowie synkowi ze w brzuszku mamusia ma baby a on caluje go ale pewnie dopiero dojdzie to do niego jak urosnie brzuszek albo jak sie urodzi bobo.

U nas z imionami byl i bedzie problem z tego wzgledu ze moj A nie jest polakiem,pochodzi z Iraku wiec trzeba isc na jakis kompromis wiec ani polskich imion ani z jego kraju staramy sie wybierac cos pomiedzy wiec u nas sa arabskie imiona ktore sa znane i uzywane w Anglii :-)

Przyjemnego spania brzuchatki ;-)

Witam się z rana ;)
Dla dziewczynki podoba mi się imię Nadia i na razie mamy tylko jedno i w sumie uzgodnione z mężem tylko dla dziewczynki, bo oboje chcemy teraz córcię. Teraz tak na szybko jakby trafił się drugi synek, to może byłby Teodor - Teo....
Ja ciuszków n razie nie kupuję, bo jak się okaże że chłopak to mam po synku, a jak dziewusia, to wtedy wpadnę w szał różowego. Z większych rzeczy będziemy potrzebować łóżeczka i teraz nie wiem, czy synkowi zostawić jego - takie jakie ma od urodzenia, z tym, że można bok zdjąć i nowemu dziecku kupić nowe, czy może to łóżeczko zostawić dla młodszego dziecka, a synkowi kupić już bardizej dorosłe ?

Witam wszystkie Panie i gratuluję. Ja o ciąży dowiedziałam się 11.07.2014 (dzień przed test zrobiłam), poleciałam oczywiście do lekarza. Termin mam na 13.03.2015 :-) Mam już 2.5 letnią córeczkę, więc to już moja druga ciąża - 6 tydz. :happy:

reklama
My czekamy na Adasia albo Zosię, w kwestii imion jestem tradycjonalistka ;) mamy już Marysię

Łóżeczko na szczęście mamy jeszcze turystyczne to jak coś to będzie, bo Marysiowe służy jako przedłużka do łóżka bo ona w sumie z nami się kokosi

Ostatnia edycja:
Do góry