reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Callinka, witaj! :)

Dobry rosół zawsze spoko. :D Powiem Wam, że jak macie dzieci w wieku 5-10, to zabierzcie je na Mikołajka na wakacjach. Ubawiliśmy się porządnie. :)

Kasik, ja też kupiłam te ciążowe w H&M i te z dużymi pasami na cały brzuszek są tak elastyczne, że na pewno będą dobre przez wiele miesięcy. Te moje rozciągają się ogromnie. Także wydaje mi się, że to dobry zakup :)

Sunajka, nie mam pojęcia. Tutaj chyba można coś pisać? W sensie, że taki jakby blog. Ja osobiście wolę na papierze. Chcę codziennie coś pisać dla Dzieciątka, a jak przyjdzie czas, to dostanie do przeczytania. :)

Ja sobie obiecałam, że nie będę jeść świństw typu chipsy, ale co zrobić jak czasem to jedyna rzecz, która mi "wchodzi" :) Popijam jogurtem i zagryzam marchewką żeby jakoś się usprawiedliwić przed sobą ;)

Cześć dziewczyny :) Witam nowe mamusie, fajnie, że nas coraz więcej. Cały weekend miałam zajęty więc dopiero wchodzę i jak zwykle musiałabym przeczytać milion postów wstecz, żeby nadążyć :-)
Ja dzisiaj byłam u babci na obiedzie, zjadłam więcej niż moi rodzice razem :tak: straszne, ale uwielbiam babcine obiady. Niestety wciągnęłam też paczkę chipsów, ale raz na miesiąc to nie zbrodnia :-)
Co do fotek brzuszka to ja sobie pstrykam co tydzień, rzeczywiście mam dopiero 3, a między nimi już jest różnica... fajna pamiątka będzie.
Anulka_marcowa, rosołu jeszcze w ciąży nie jadłam ;) muszę spróbować, czy mi zasmakuje. Zawsze bardzo lubiłam, ale teraz to różnie bywa z jedzeniem, okazuje się, że rzeczy które uwielbiam nagle średnio mi smakują ;-)
Miłego leniwego popołudnia dziewczyny :-D

No i co zrobiłyście, teraz mam smak na rosołek i sałatkę z pomidorków :) Rosołu raczej już dzisiaj nie upichcę, ale pomykam do kuchni pokroić pomidorki ;)

Ale mi smaka na rosół dziewczyny zrobiłyscie :):):) za mną ostatnio chodzi sałatka z sałaty i pomidorków koktajlowych z sosem francuskim :) wczoraj wciągnełam całą miche :)

Natalia_B ja nawet o tym nie myślałam, a może warto :) Mamy założony albumik na zdjęcia USG, dopiero są dwa ale na pierwszym widać tylko jajo płodowe - mały czarny punkcik, a na drugim już główkę i ogonek maluszka :) W czwartek mam wizytę, więc mam nadzieję, że będzie trzecie do kolekcji :)

reklama
Do góry