reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
MisiaMonisia ...nadzieja umiera ostatnia!!!!mamy "tam"swojego prywatnego anioła stróża,który czuwa nad nami i naszymi dzidziulkami!!!
ja po śmierci córki miałam takie parcie na ciażę,że nie mogłam zajść...wszyscy mówili wyluzuj to zaciązysz,ale tak sie nie da..ot pstryk i zapomnieć

MisiaMonisiam czasami widocznie tak musialo byc... A co jesli dziecko mialo powazna wade genetyczna? Nawet boje sie o tym myslec...

heven ja mam jakies tam pomysly, nawet z mama dzis na ten temat rozmawialam. Najlepiej bym chciala takie imie jak ma syn, tzn zeby bylo takie samo po polsku jak i po angielsku, ale nic mi sie z takich akurat juz nie podoba... Takze pewnie damy oficjalnie angielska wersje, a w domu bedzie uzywana polska.

nam podobają się takie staropolskie syn ma imię po dziadku a córka miała po babci!!!!a na teraz to nie wiem..dla córki chętnie bym powtórzyła a dla syna....nie mam pojęcia

heven Nie, nie da sie wyluzowac na zawolanie. Ja chyba po czesci dlatego nie moglam przez 3 lata zajsc w ciaze, oprocz oczywiscie PCO.

Jak mowicie to ja tez powiem. Dla chlopca Christopher/Krzys (kojarzy mi sie z Kubusiem Puchatkiem), a dla dziewczynki albo klasyka Anna, Maria, Sophia/Zosia lub troszke nowsze Ellie/Ela (moj syn moze byc za tym wyborem, bo tak sie sympatia z przedszkola nazywa), Lydia, Emily, Evie... Jak widac jesli dziewczynka to bedzie problem... ;) Na pewno chcialabym wybrac jakies imie, ktore aktualnie nie jest w pierwszej dziesiatce popularnych imion dla dzieci.

reklama
mam bratanice Julke wiec u mnie odpada...i niebawem przyjdzie na świat bratanek Oskar :-)

Możliwe ze u mnie imiona jeszcze ulegna zmianie ;-)

heven dokładnie nasze Aniołki czuwają nad Nami :tak:

Do góry