reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
MisiaMonisia ...nadzieja umiera ostatnia!!!!mamy "tam"swojego prywatnego anioła stróża,który czuwa nad nami i naszymi dzidziulkami!!!
ja po śmierci córki miałam takie parcie na ciażę,że nie mogłam zajść...wszyscy mówili wyluzuj to zaciązysz,ale tak sie nie da..ot pstryk i zapomnieć

MisiaMonisiam czasami widocznie tak musialo byc... A co jesli dziecko mialo powazna wade genetyczna? Nawet boje sie o tym myslec...

heven ja mam jakies tam pomysly, nawet z mama dzis na ten temat rozmawialam. Najlepiej bym chciala takie imie jak ma syn, tzn zeby bylo takie samo po polsku jak i po angielsku, ale nic mi sie z takich akurat juz nie podoba... Takze pewnie damy oficjalnie angielska wersje, a w domu bedzie uzywana polska.

nam podobają się takie staropolskie syn ma imię po dziadku a córka miała po babci!!!!a na teraz to nie wiem..dla córki chętnie bym powtórzyła a dla syna....nie mam pojęcia

heven Nie, nie da sie wyluzowac na zawolanie. Ja chyba po czesci dlatego nie moglam przez 3 lata zajsc w ciaze, oprocz oczywiscie PCO.

Jak mowicie to ja tez powiem. Dla chlopca Christopher/Krzys (kojarzy mi sie z Kubusiem Puchatkiem), a dla dziewczynki albo klasyka Anna, Maria, Sophia/Zosia lub troszke nowsze Ellie/Ela (moj syn moze byc za tym wyborem, bo tak sie sympatia z przedszkola nazywa), Lydia, Emily, Evie... Jak widac jesli dziewczynka to bedzie problem... ;) Na pewno chcialabym wybrac jakies imie, ktore aktualnie nie jest w pierwszej dziesiatce popularnych imion dla dzieci.

reklama
mam bratanice Julke wiec u mnie odpada...i niebawem przyjdzie na świat bratanek Oskar :-)

Możliwe ze u mnie imiona jeszcze ulegna zmianie ;-)

heven dokładnie nasze Aniołki czuwają nad Nami :tak:

Do góry