reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Ciuszki to chyba odkąd dowiem sie czy to chłopczyk czy dziewczynka ;) najchętniej juz bym kupowała hi hi .
Chciałabym przytyć tak do 10 kg bo więcej mi nie potrzebne .. No ale juz zeżarlam paczkę chipsów ;p miałam straszna ochotę na pomidorowe :D

reklama
MisiaMonisia ja czekam do 20-22 tygodnia jak sie laskawie dowiem od brytyjskiej sluzby zdrowia jakiej plci bedzie moje dziecko. W zaleznosci od sytuacji albo dokupie jakies pare ciuszkow do tego co mam po synu (chociaz z tych poczatkowych to mam mnostwo!) albo sprzedaje i na gwalt robie rozowa wyprawke. Jak tylko bede po 12 tygodniu zaczynam polowanie na lezaczek taki jak mielismy (i sprzedalismy niestety), bo bardzo sie sprawdzal, a tak to w sumie nie ma co kupowac.

MisiaMonisia ja też straciłam dzidzię..było tyle znaków na niebie i ziemi,że będzie dobrze jednak Bóg chciał inaczej!!!!przesądy przesądami..kto chce niech wierzy

mi w sumie to tylko wózka głębokiego brakuje..bo wydaliśmy!!!ja najchętniej to imiona bym już wybierała

heven rozpoczne poszukiwania strasznej fotki. :)

MisiaMonisia ja mialam pozytywke, ktora kupilam jak tylko dowiedzialam sie, ze jestem w pierwszej ciazy. Poronilam, oddalam ja siostrze, ktora spodziewala sie synka. Nie z przesadow, z utraty nadziei.

ja łóżeczko i kilka rzeczy dostanę od męża siostry (maja synka)....Nie wiem co tam dokładnie mają na wydanie, bo nie zdążyłam niestety obejzeć...mam nadzieję ze teraz będzie mi pisane:blink: Kurcze już bym chciała mieć kilka rzeczy...chociaż sobie codziennie popatrzeć, podotykać :sorry2:
Od zawsze jestem zakochana w........malusich skarpeteczkach :-D Są przesłodkie :-D

Ja wozek mam, bylam z niego bardzo zadowolona, specjalnie z Polski sprowadzalismy (Tako). Super sie sprawdzal dlatego nie chcialam wydawac. Mamy mnostwo ciuchow, niemowlaczkowych zabawek, monitor. Wanienke wywalilismy doslownie 2 miesiace temu bo stala w ogrodku po przprowadzce i troche sie podniszczyla. Koszyk jest, lozeczko jest... Nie bedzie juz tego szalu zakupowego co za pierwszym razem (i mega dziury w budzecie :szok:).

Ja tez bym chetnie juz imiona wybierala!

MisiaMonisia dużo radości daje oglądanie dotykanie i wąchanie takich malusich ciuszków!!!!ja to uwielbiałam!!!!i buciczki malusie też są słodkie...a wybór taki,że hoohoo

reklama
już nie mogę sie doczekać tego "szaleństwa" :-)

Sealpup ja tez po stracie przestałam wierzyc ze kiedykolwiek będziemy rodzicami.....myślałam ze po prostu Bóg chce zebysmy byli sami........Myliłam sie....wierzę ze teraz Nam nie zabierze tego Szczęścia na które czekamy tyle lat

Do góry