reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Też bym nie chciała duzo przytyć......bo wcale mało nie waze.....odkąd biorę hormony przybyło mi ponad 15 kg :baffled:
Dlatego staram się nie przesadzać z jedzeniem....dzis zrobiłam sobie "świeto":-p
Przecież mamy jeść dla dwojga, a nie za dwoje ;-)

ja w pierwszej ciąży przytyłam 30kg a w drugiej 8kg ale dla tego,że miałam cukrzyce ciążową i byłam na diecie..teraz musze troszkę uwazać

No wlasnie. Ja poprzednio raczylam sie czym chcialam i ile chcialam. No i mialam to co chcialam. Schudlam dopiero jak syn mial 1.5 roku, a w zasadzie wtedy dopiero zabralam sie za siebie. Teraz waze jakies 61kg i wolalabym zebym po ciazy nie mialam zbyt duzo do zrzucenia. :no:

ja po drugiej nie miałam co zrzucać,ale do ideału wagi to też mi sporo brakuje!!!boję się,że jak się zapomnę to dojadę do 100:wściekła/y:

Jakoś to będzie...damy radę dziewczyny ;-).....najważniejsze żeby Maluchy były zdrowe :tak:

W którym miesiacu ciąży zamierzacie kupować rzeczy dla maluszka? Ja najchętniej już bym to robiła...ale wiem że jeszcze za wcześnie :blink:

heven jak chcesz to ci przesle moje zdjecie w ogrodniczkach gdzies tak w 8 miesiacu ciazy do powieszenia na lodowce. Wygladalam jak otyly Bob Budowniczy, masakra. Chyba sobie wydrukuje i powiesze. Ku przestrodze!

sealpup to ja poproszę o fotkę...chociaż ja teraz nic lepiej nie wyglądam:dry::dry:
ja nic nie kupuję wszystko mam po córeczce(*)

reklama
ja mam tylko 2 bodziaki na krotki rękaw.....kupiłam w poprzedniej ciaży...
.Mimo że straciłam moja dzidzie to i tak nie wierzę w te przesady..twierdzę że co ma być to będzie...

Do góry