reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
KasikP witaj i gratuluje ;-)

Dla mnie najwazniejsze zeby bylo zdrowe wiadomo ze fajnie by bylo jakby byla dziewczynka ale jak bedzie chlopczyk tp tez bedzie super :-) maz chcialby drugiego synka :-)
MisiaMonisia Ty juz bys chciala na usg a Ja dopiero pojde po 12tc uwielbiam ta angielska sluzbe zdrowia bede siedziala jak na szpilkach do pierwszego usg :eek:

micela Jesli wszystko bedzie ok to ja obstawiam dzieczynke, chociaz szanse male - w moim pokoleniu nikt nie ma dziewczynki ani od moje strony (2 chlopakow) ani od strony meza (3 chlopakow). Cos w tym musi byc, ze na slodkie to dziewczynka a na miecho chlopak, bo ja w ciazy z Adasiem bylam zainteresowana tylko miesem i tylko czworonoznym, chociaz normalnie to mieso tak strednio mnie interesuje. Dzis rzucilam sie na ananasa, wiec moze jednak dziewczynka? lol :-D

Co do testow to ja nie wiem jak to jest. W poprzedniej ciazy wyszedl mi juz 2 dni przed spodziewanym okresem (gin mi kazal robic), teraz wyszedl mi dopiero po tygodniu od spodziewanego okresu. Chyba owulacja byla pozniej... Wazne ze sa dwie kreseczki.

KasikP witaj! :-)

Ssabrinaaja juz nawet patrzylam ile kosztuje usg prywatnie - £80. Waham sie. Niby nie az taki majatek, ale w sumie na razie wszystko idzie dobrze, a jak ma sie cos stac... to i tak sie stanie. :-( Nic to nie da. Takze bede sie starac czekac do wizyty w Polsce za miesiac. Nie mowie jednak, ze wytrzymam. Masz juz wizyte u midwife? Ja mam na 30-ego.

Dostalam dzis z Polski duphaston i nie wiem czy brac czy nie. :confused: Niby bralam wczesniej, ale teraz czuje troche jakby to byla samowolka... Probowalam poczytac cos na ten temat i oto co znalazlam na Duphaston tabletki opinie, skutki uboczne, ulotka, cena leku Leki-Opinie.pl o co chodzi???
Duphaston w ciążyStosowanie leku Duphaston tabletki jest przeciwwskazane u kobiet w ciąży. Badania prowadzone na zwierzętach lub ludziach wykazały szkodliwe działanie leku na płód. Ryzyko stosowania przeważa nad korzyściami wynikającymi z zażywania. Lek przeciwwskazany również u kobiet w wieku rozrodczym, które chcą zajść w ciążę.

witajcie dziewczyny...ale nadrukowałyście:szok: chyba was nie nadrobię!!!!
Z@T te testy ze zdjęcia robione były jakieś 5 dni po terminie@..a w dniu @były blade ,że aż się wystraszyłam!!!
co do płci to mąż już mówi księżniczko,ale po tym co nas spotkało to ja chcę mieć zdrowego bobasa!!!!

właśnie te objawy...już mnie to wkurza codziennie rano robię sobie małą kawę i sprawdzam czy mi nadal nie smakuje,bo oprócz tego nic innego mi nie jest
idę na wizytę teraz w poniedziałek,ale nie wiem czy nie za wcześnie teraz mam 6 tydzień

KasikP gratuluje :-)

heven ja trafiłam do mojej gin w równym 4 tc..kolejna wizyta 22 lipca i 23 lipca usg.....
Idź.....pewnie zleci Ci jakieś badania....dowiesz sie czegoś więcej :tak:

Kurcze dziewczyny........byłam na urodzinkach u bratanicy i tak sie najadłam.....właściwie to obżarłam się..i mam takie wzdecie ze szok......czuje sie jak balon:eek:. Ale nie mogłam sie oprzeć tym wszystkim smakołykom które przygotowała bratowa :sorry:
Mam nadzieję ze jutro jak wstanę to będe dobrze sie czuła....:-p

MisiaMonisia ja w poprzedniej ciąży miałam wzdęcia i brzuch wielki jak balon od samego początku!!!mnie dzisiaj naszło na kiełbasę na ciepło z musztardą :sorry2::sorry2:ale to nie był dobry pomysł
mam nadzieję,że w poniedziałek wszystko będzie ok

reklama
Do góry