reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Dziękuję :-D
Ale fajnie wam te wizyty wychodzą :) ja jeszcze 2 tyg czekania. Mój gin nie mówił nic o prenatalnych, ale mam nadzieje że tą przezierność zrobi, w końcu to bardzo dobry lekarz.

Któraś z was bierze prenatal complex?

Ewuś jak byłam ostatnio na wizycie to gin zalecił mi właśnie prenatal..ale ja kończę femibion więc następne będą właśnie prenatal

Czyli to co jest w spermie nie szkodzi dziecku ? ;D niezależnie cl facet zje albo wypije itd ? Bo koleżanka mnie nastraszyla i powiedziałam ze chyba sobie Jaja ze mnie robi ale teraz juz zgłupiałam ;D

Charlie, nie zaszkodzi ;)

Ja brałam kwas foliowy osobno i mi się skończył więc biorę ten prenatal. I tak mi się te mdłości zwiększyły.... Siostra na swoim forum wyczytała, że te multi witaminy tak czasem działają. Muszę to sprawdzić i odstawiam je.

Charlie szalej Maleńka...szalej w żadnej wersji nie zaszkodzi!!!!wydaje mi się,że faceci z naszej ciąży mają jeden wielki plus...że mogą do końca;-);-)

reklama
Dzisiaj czuje sie od rana depresyjnie , dopiero pod wieczor cos jakoś mi pomogło .. Chyba ze moj P wrócił z pracy i mnie przytula i uspokaja ;) tak mi tego trzeba , moja potrzeba czułości wzrosła ogromnie !;D chodzi i przytulanie i głaskanie i uspokajanie bo libido niestety spadło .. A jesli chodzi o mdłości i wstawanie w nocy to niestety cały czas bez zmian ... Ale brzuch niezłe sie powiększa , w końcu 8 tydzień juz ! Jeny jak zlecialo !

Do góry