reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Anulka_marcowa no faktycznie idziemy brzuch w brzuch :)
Charli seks w ciazy jest super ;) ja po ostatnim stosunku mialam plamienia przez jeden jdzien poszalelismy za bardzo ;)
Dziewczynki jakich uzywacie kosmetykow przeciw rozstepa?? Moze doswiadczone mamy cos doradza???

reklama
Kasik, ja chciałam "zaszaleć" i kupiłam Mustela. ale w domu okazało się, ze to na biust, a nie na brzuch :-D.
ciąża na oczy siadła i nie doczytałam w sklepie.
wiec teraz biust bede smarować. i jak doczytam dobrze, to nastepnym razem kupie i na brzuszek ;-D

w pierwszej ciązy smarowałam jakimiś cudami z rossmana. nei wiem czy to od tego smarowania, ale nie mam ani jednego rozstepu. a brzuch miałam ogromny

w pierwszej ciąży smarowałam rozstępów brak...w drugiej ciąży nie smarowałam rozstępów brak a brzuch miałam ogromny(4200 i 62 cm) tak więc moje kochane chyba nie od specyfików to zależy!!!

Też slyszalam że jak mają byc rozstępy to niestety będą. Ale smarowac nie zaszkodzi. Ja uztwalam Ziai I bylam bardzo zadowolona żadnych rozstępów nie mialam. Teraz ba razie sie smaruje tylko po prysznicu...wszystko odkładam do środy. ..

Jejku ale sie kochane rozpisalyscie od rana aż ciężko nadrobić zaległości, bardzo przyjemnie się czyta te nasze wiadomości zwlaszcza jak dobre wieści super Patrycja że jesteś już po wizycie no i za tydzień kolejna, Sunajka również super wieści.
Ewa&Kubus bardzo fajne te Twoje dziela

Ja idę jutro jak już pisałam na przezierność więc wieczorem dam znać, denerwuje się niesamowicie ale jak piszemy kropki a raczej juz mali ludzie rosna zdrowo :-) i tego się trzymajmy.
Ja usg tez mialam jak co poniektore z was w 4 tyg i kawalek dla potwierdzenia potem w 6 jak w szpitalu bylam, potem w 8 a teraz w 11 z kawalkiem czyli jutro.

Co do ciuchow to ja tez juz raczej sukienki, spodniczki, legginsy w dzinsach mimo ze mam ze strechem to juz niestety niekomfortowo sie czuje czas chyba zaczac rozgladac sie za ciazowymi bo niestety obwód pasa rośnie he he.

Dobrej nocy wszystkim życzę i do jutra
3 majcie się Mamuśki

lekarz powiedział,że jak chce się smarować czymś specjalistycznym na rozstępy to mam poczekać do drugiego trymestru...wtedy jest bezpieczniej!!!a ja mam oliwkę i chyba przy niej zostanę

reklama
Do góry