reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Patrycja super wiesci gratulacje;)
Dziewczyny jeszcze nie dawno ogladalysmy pecherzyki na usg a teraz juz powoli zaczna sie prenatalne i bedziemy czekac na plec :) my prenatalne mamy 9.09 a na usg chodzilam co 2 tygodnie teraz pojde dopiero za 3.
Gratuluje udanych zakupow ;)

reklama
KasikP, widzę, że terminowo idziemy prawię łeb w łeb:-)
Ja dopiero na usg kolejne idę 4 września... Kupa czasu...
Też powoli powinnam coś kupić ciążowego, bo nie mieszczę się już w niekróre spódniczki. W pracy nie chcę się jeszcze wygadać, tylko szefostwo wie, więc staram się ukrywać brzuszek, który już widać...

W pierwszej ciąży brzuszek było widać w 4 m-cu, a teraz już...

Patrycja gratuluję udanej wizyty :tak:
Ewa śliczne cudeńka robisz :tak:
Anulka u mnie to samo, w pierwszej ciąży to dopiero pod koniec 4 miesiąca się brzuszek zaczął zaokrąglać, A teraz... Rano jest jeszcze ok... Ale wieczorem... :-D
Jeszcze 10 dni do kolejnej wizyty, już się nie mogę doczekać.
Wtedy to już nie będzie "kropeczka" ale już maleństwo :tak:

A powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z tym seksem w ciazy ? Wtedy mozna juz bez zabezpieczeń podobno , ale czy to nie szkodzi dziecku ?

sunajka gratuluję wizyty. Widzę że obie mamy córeczki Maje :tak:
Teraz by się pewnie przydał "Gucio" do pary :-D
Choć ja mam przeczucie że będzie dziewczynka ;-) a jak u Ciebie?

Charlie20 spokojnie nie zaszkodzi dzidzi!!!!możecie szaleć;-);-)

Ewa cudeńka wychodzą ci spod rączek!!!!

Patrycja super wiadomości!!!!oby takich jak najwięcej

poczytałam tzn.przypomniałam sobie o tej przezierności...i po cholerę....teraz się stresuję!!!!!

a to moje domowe usg...super sprawahttp://babystrology.com/tickers/

Sunajka, super, że maleństwo pięknie rośnie!:tak: Przyjemniej się czeka na swoją wizytę jeśli po drodze można śledzić wasze szczęśliwe wpisy :-)

Anulka marcowa, lecimy podobnie. Ja mam też 4 września usg bo to akurat miesiąc minie od ostatniego :) a galaretki kocham, pod każdą postacią! :) jej dziewczyny jakie te wasze dzidzie już duże. Moja miała 9mm na ostatnim usg i ciekawe ile wyjdzie na kolejnym :) Gratuluję pięknych maluszków
Ubrałam dzisiaj nowe spodnie i jest pięknie.nic nie drażni i nie uciska :) :)

reklama
hello

witam nowe towarzystwo :-)

my sie urlopujemy. w zeszłym tygodniu mieliśmy wakacje objazdowe. zwiedizliśy trochę północnych Niemiec i kawałek Danii.
teraz leniu****emy u rodziców, a w niedzielę jedziemy na tydzień do Mikołajek.

ja z ciązowych zakupów, to kupiłam spodnie. 4 pary :-D. ale była cudna wyprzedaż w Niemczech w Esprit, że nie wiedziałam, które wybrac. wiec wziełam wszystkie.

żyłki na piersiach mam prawie od pierwszego dnia.

fajnie że te nasze kropki, które już nie są kropkami, a maleńkimi ludzikami :-), mają się dobrze. i niech tak zostanie już na zawsze...

patrycja2301, potwierdzam, że sprzęt w medicover mają fantastyczny. nawet ten w zwykłych gabinetach usg. te "genetyczne" usg robią w szpitalu w wilanowie. też tam idę, ale dopiero 29.08. na szczescie mam abonament, wiec nie płacę. polecam dr Dariusza Lańczyk. genialny facet od usg.

Charlie, my w zasadzie całe życie sex bez zabezpieczeń, wiec nam nie nowość :-D.
jesli z szyjką macicy jest wszystko ok, to nie zaszkodzi. jesli jest problem z szyjką, wtedy raczej wogóle nie można. bo chodzi o to, że prostaglandyny zawarte w spermie mogą rozmiękczać szyjkę. ale jak jest wszytsko ok, to nie rozmiękczą. dopiero przed porodem :-)

Do góry