Widze ze martwicie sie jak was nie mdli albo przestaja bolec piersi a ja ciesse sie jak rano wstaje i nic mi nie dokucza wtedy dzien zaliczam do udanych jak mnie mdli nic mi sie nie chce robie sie dtazliwa ale moze dzien bez objawow mnie nie martwi bo w pierwsze ciazy nic mi noe dilegalo i bylo wszystko ok wiec mysle ze organizm sie przyzwyczaja do hormonow i czasem jest lagodniej...
Z@t bedzie dobrze!
Charlie wyluzuj troszke pomysl ze twoje zamartwiania moga bardziej wplynac namalenstwo niz paczka chipsow takze pozytywnego myslenia zyczr!
Tez czasem mam gorsze mysli tym barfziej ze czesto jestem podziebiona niby nie mocno ale jednak ale staram sie myslec pozytyenie!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
A czy mi sie tylko wydaje ze ja pierwsza ide na badania przeziernosci karkowej????ide juz 13.08 ktos ma wczesjiej?
Z@t bedzie dobrze!
Charlie wyluzuj troszke pomysl ze twoje zamartwiania moga bardziej wplynac namalenstwo niz paczka chipsow takze pozytywnego myslenia zyczr!
Tez czasem mam gorsze mysli tym barfziej ze czesto jestem podziebiona niby nie mocno ale jednak ale staram sie myslec pozytyenie!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
A czy mi sie tylko wydaje ze ja pierwsza ide na badania przeziernosci karkowej????ide juz 13.08 ktos ma wczesjiej?