reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Nie wiem czy Patrycja ma jeszcze uprawnienia, pisałam w tej sprawie do admina, nie wiem czemu Elżbietka wciąż nie ma. Elżbietka napisz do admina jeszcze raz.
Oczywiście Patrycja witaj. Moja Gosia w niedzielę kończy 4 miesiące:-)

reklama
Patrycja- kruszynka drobnisia Różyczka jest. Franek ważył 6.5 kg jak miał dwa miesiące. A może to mój jest pulpetkiem:)

Dziś u nas taki skwar, że się nie da wytrzymać. Wiem, że zalecają karmienie wyłącznie piersią do pół roku ale Franek dziś był strasznie marudny i podałam mu wodę. Nie wiem, czy już przy niej pozostanę, ale uwierzcie mi lub nie- napil się i od razu się uspokoił. Do piersi go przystawiam często ale nie zawsze chętnie pije. Właśnie zanim mu dałam wodę, podałam pierś i się strasznie wkurzył.

Elżbietka - Franek też nie chce piersi jak nie jest głodny albo spragniony. Butelkę prędzej. Ale np. jak go kładę spać to często chętnie pierś possie chociaż godzinę temu jadł. Raczej przy piersi nie usypia i bardzo jestem z tego powodu szczęśliwa bo przecież niedługo trzeba będzie myć mu ząbki ale się tak fajnie wycisza i nie protestuje potem jak się go odkłada do korytka.

Z@t z tymi uprawnieniami trzeba się ciągle przypominać niestety.
Xenian - Franek to mężczyzna , więc musi zbierać masę :p
Róża faktycznie jest chudziutka, ale lekarka mowi że to dlatego że szybko rosnie w gore.

Patrycja - trzymam kciuki za przeprowadzkę. Jak wiele razy wspominałam- sama mieszkam za granicą i znoszę cienie i blaski tej decyzji. Ale cały czas świeci mi się mocno "najważniejsze, że jesteśmy razem". I chyba to łagodzi wszelkie bóle związane z emigracją.

Dziewczęta- żeby nam forum nie umarło śmiercią naturalną. ..:)

Co do wątku zamkniętego- wierzę, że robicie wszystko co w Waszej mocy ale może do tego czasu możemy się przenieść do już istniejącego wątku zamkniętego na temat zakupów czy coś w tym rodzaju. Co myślicie?

Dziewczyny a do kogo piszecie w tej sprawie? Może do innego admina warto? My zamknięty teraz w kilka dni miałyśmy na innym wątku . Do aniaslu dziewczyna pisała.

reklama
dziewczyny, my wątek zamknięty już mamy!
to kwestia nadania/odebrania dostępu.
jak znajde dziś chwile, to zrobię liste na podstawie tego, co już jakiś czas temu ustalałysmy. napisze do admina kogo ma zdjąć z listy, kogo dodać.
proponuję zostawic aktywnych użytkowników, jak ktoś "wróci", to zawsze można dodać później

Michał dziś w nocy na jednym karmieniu spał 10,5 godz... zjadł przed 21, później przed 2 się obudził, ale przewróciłam go na brzuszek i piękne usnął i spał do 7.15. zjadł i dalej śpi :-)

Do góry