reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Mnie odszedł właśnie tak długo przed porodem. A jak to wyglądało- kilka dni bardzo obfitej śluzowej wydzieliny o lekko brązowym zabarwieniu. Z tego co pamiętam, żadnych innych objawów nie miałam:)

reklama
Cześć wszystkim! Czy ktoś mnie jeszcze pamięta? Jestem oderwana od Was niestety :( ciagle cos sie dzieje i nie mam kiedy pisac i czytać. Aktualnie wielkie zmiany bo sie przeprowadzamy do Norwegii.
Róża dzisiaj kończy 4miesiące! Ma 72cm i waży niecałe 6kg.
ImageUploadedByForum BabyBoom1435317444.528924.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435317444.528924.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435317444.528924.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 60
Agaawa, Sunajka, Elżbietka, Patrycja dzieciaki macie przesłodkie, nic tylko całować:-):tak:

Żgutek wchodzisz na Edytuj sygnaturę, wklejasz kod BBC suwaczka, zatwierdzasz i gotowe.

Milia trzymam kciuki za badanie.

Rurka mi czop nie odchodził, więc nic nie doradzę.

Ja się ostatnio szarpie z moimi włosami. Usiłuje je rozjaśnić i jak już były wystarczająco jasne to kupiłam farbę, żeby zniwelować żółty odcień, ale okazało się, że za ciemną i znowu mam problem :no: Ale nie spocznę póki nie osiągnę wymarzonego kolorku :yes:
A po za tym właśnie wróciłam z zakończenia roku szkolnego. I za jakąś godzinkę wybieram się z całą ferajną na plac zabaw.

a daleko macie jechać? i czy musi być badanie o takiej godzinie? chyba łatwiej by było nie dać dzeicku spać w dzień.
o 2 to samemu można paść na nos

Elżbietka, 100 km. Musi być badanie o 7:30, bo codziennie o tej porze robią.
Rurka, właśnie o to chodzi, że inne zapotrzebowanie na sen, teraz bym przetrzymała ją 2-3 godz. i by padła, jakbym ją utuliła, a za 2 m-ce będzie marudzenie, jak ją obudzę, potem i tak zaśnie ze zmęczenia, a o 7:30 będzie aktywna, zresztą o tej godzinie zawsze jest...
Dzięki dziewczyny za kciuki :)

reklama
Do góry