Xenian
Fanka BB :)
Rurka - upały dają się we znaki. Franek się przede wszystkim przestawił i zasypia ponad dwie godziny wcześniej. Ma to swoje dobre i złe strony. Fajnie, że mamy wieczór dla siebie ale mnie na przykład szkoda, że M. po pracy ma tylko 2 godziny z synkiem. No i w sobotę byliśmy u znajomych na grillu. Impreza się jeszcze dobrze nie rozkręciła a tu 19.00 wybiła i Franek już był padnięty. Wczoraj byli u nas znajomi i to samo - wyszli dość wcześnie. Ale trudno. Dziś zasypia później bo był z tatą na spacerze, podczas którego spał.
A sam moment zasypiania też się zmienił. Do tej pory bardzo szybko to szło a teraz się wścieka, trwa to czasem nawet pół godziny. Ale jest tym samym bardzo zmęczony bo ledwo na oczy patrzy.
Wczoraj kupiliśmy lampkę- żółwia z Summer i jestem nią oczarowana. Piękne melodyjki, dźwięki natury i bicie serca oraz projekcja gwieździstego nieba w trzech kolorach. Po prostu leżał i rozglądał się oczarowany po pokoju. Musiałam wyłączyć bo by nie zasnął.
A sam moment zasypiania też się zmienił. Do tej pory bardzo szybko to szło a teraz się wścieka, trwa to czasem nawet pół godziny. Ale jest tym samym bardzo zmęczony bo ledwo na oczy patrzy.
Wczoraj kupiliśmy lampkę- żółwia z Summer i jestem nią oczarowana. Piękne melodyjki, dźwięki natury i bicie serca oraz projekcja gwieździstego nieba w trzech kolorach. Po prostu leżał i rozglądał się oczarowany po pokoju. Musiałam wyłączyć bo by nie zasnął.