reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

Dziewczyny moge zmienic mleko modyfikowane z dnia na dzien. Podaje teraz Aptamil to to samo co bebiko w polsce na hipp. Czy musze stopniowo

reklama
Sofi ja zmieniłam Zuzi z dnia na dzień jedno się kończyło zaczynałam nowe jak była potrzeba taka.

Rurka jq slyszalam że chusty w proszkach lub plynach dla dzirci ale czasami plyn moze zrobic ze chusta stanie sie śliska i bedzie ciezko z nia pracować. Jak w googlach wpiszesz czym najlepiej prac chusty tam duzo napisane jest

Rurka, no na szczęście są tu doświadczone chustomamy, nie chciałam źle doradzić, nie przyszło mi do głowy, że nie można w płynie...
Może chodzi o bambus... kupuję czasem małżowi takie koszulki i ich nie można płukać w płynach zmiękczających, bo ponoć bambus traci właściwości, ale nie mam pojęcia czy to właśnie o to chodzi...

Zdrowia dla Zuzi, oby to nie było nic poważnego &

Ostatnia edycja:
Milia wiem że nie chciałaś źle :)
Bachuta ano pisałaś pisałaś ale ja się bałam że za krótka będzie ... no i mam teraz aaaa i okazuje się że noszę rozmiar 42 w porywach do 44 gabaryty sukcesywnie mi się zmniejszają ... hmmm co będzie jak dojdę do .38 ??? Hehe :-D marzenia ....
Elzbietka waga powalająca!

Ostatnia edycja:
reklama
Xenian, nie było źle jak na wcześniaka, bo 2800g, 51 cm. Za to mocno spadła w szpitalu, bo do 2520. Wypisali nas w 8 dobie z 2620. Tydzień temu ważyła ok. 4 kg (na domowej wadze).
Szczepienia na razie opóźniam. Jak najbardziej wszystkie zamierzam zrobić, ale po prostu trochę później. Na Zachodzie zaczynają się od ok. 3 m-cy z tego, co się orientowałam, więc chcę opóźnić najbardziej jak to możliwe, bo chcę, żeby jej układ immunologiczny bardziej dojrzał.
Poza tym wyszło nam bardzo dużo płytek krwi m-c temu i w ciągu 2 tygodni robimy kontrolną, do tego czasu jej nie zaszczepię.
Któraś z Was też opóźnia szczepienia?

Do góry