reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Ja unikam mięsa mielonego bo już dwa razy mała miała po nim bóle brzuszka. A tak, to też jem prawie wszystko.
Klepanie u nas nie działa, Wercia jak się "rozchodzi" to tylko podrygiwanie na rękach ją uspokaja :no:

AgaMonika ile trwał u was katar? U nas w piątek minęły trzy tygodnie i dopiero zaczyna się kończyć po podaniu euphorbium.

Rurka u nas to już drugi katar, wcześniejszy trwał tydzień, potem jakieś 1,5 tygodnia spokoju, a teraz znowu się męczy (starszy brat ją zaraził). Też używamy euphorbium.

dziś byliśmy na festynie Hubert się spisał przespał 3,5 godz obudził się dopiero w domu siostra zadowolona
Nasza wyprawa też się udała, Weronika spała 3 godziny, ale oczywiście tylko w chuście :tak: Ja już sobie bez tego genialnego wynalazka życia nie wyobrażam.

Charlie ja ze skróconą szyjką i 1cm chodziłam 3 tygodnie.

Jeszcze pyt co do rozmiaru chusty :-D ja póki co mam rozmiar 44 i 164 cm czyli mam brać tą najdłuższą? Ponad 5 m? Bo ich niewiele jest ... czy zmieszczę się w tą krótszą 4,6 czy M ?
Xenian Bachuta z@t .... upierdliwa jestem sorry ale już kilka dni kupuję tą chustę i wariuję po woli ... nawet miałam chwilę zwątpienia hehe ... chcę po prostu kupić dobrą chustę żeby się nie zrazić na początku ;-)

Ostatnia edycja:
Jak ja czytam tu wasze wpisy ze sukces przespana noc albo ze dziecko spalo 3 godziny to dla mnie to cos nieznanego zeby dziecko nie dalo spać w nocy ;o moja śpi o 22 do godziny 9 :o i w sumie od początku przesypia calutkie noce a na spacerze spi caly czas i jeszcze po przyjsciu do domu godzine .. sama jestem w szoku ze mam takie dziecko :) tyle stresow i bolu w ciazy a Zuza jest spokojna , mało płacze, jest mało marudna i spi cale noce :) to jest nagroda za ten ból :)

dziewczyny naprawde tak polecacie chusty ? ja nie potrafie wiązać jak nalezy i zawsze cos nie tak jest a dziecko w chuscie placze i wydaje mi sie ze jest jakos za bardzo wygieta :/

reklama
Do góry