reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Aaaa dobra:) Dzięki za lekcje:)

Dziś odmrażam trochę siarowego mleka. Nie ma sensu tego dłużej trzymać, niedługo miną trzy miesiące. Franek cały czas kicha i pokasłuje od dnia szczepienia. Jak mu to mleko nie pomoże to też nie zaszkodzi:)

Fajna lista kawał dobrej roboty
Zgutek swego czasu dzialalyscie też na Fb coś tam się dzieje ja jeszcze nie założyłam sobie konta na Fb ☺
Na liście widzę po dacie logowania ze dziewczyny pewnie zaglądają i podczytuja a loguja się bo inaczej fotek nie widać
Prosba dobdziewczyn czytających zameldujcie się kochane nie chcemy Was odciąć od podglądanie
Wiem czasem trudno się zmobilizować do pisania każda chyba z nas tak miała
Dajcie znać że jeszcze nas kochacie

Bachuta jak dla zaspokojenia ciekawosci to rozumiem. bo w sumie to jest w chory sposob fascynujace jakie rzeczy ludzie potrafia robic. i co nimi kieruje.

Sunajka siedzisz w moich myslach? ja wlasnie z pol h temu przegladalam neta by poczytac co to Szumis, bo ktos z pl mi o tym mowil :-D

Ja nie rozumiem jak to sobie mozna wymyślić ze sie jest w ciąży. Dla mnie jest to chore porostu. Dziewczyny od czego sie robi ciemienuch. Moja mala naszczescie nie ma ale moja siostrzenica ktora ma 4 latka ma

Sofi- chyba najprostszym i w miarę dobrym sposobem na ciemieniuch jest smarowanie oliwką i wyczesywanie. Franek w drugim tż miał początki ciemieniucha i tak zrobiłam- natłuszczałam i czesałam. Zeszło po trzech dniach i ani śladu do dziś;)

reklama
Do góry