reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
A jaaaaaa?
Może zróbmy po prostu nowy, zamknięty wątek z dostępem tylko dla tych, które się aktualnie udzielają? A jeśli któraś marcówka, która się nie udzielała będzie chciała dołączyć to napisze tutaj i dostanie dostęp do nowego wątku?

Bachuta - dobry to pomysł tylko fajnie by było zrobić ten zamknięty bo tu też są zdjęcia dzieci. Ja długo Franka nie wstawiałam ale ktoś mnie zapytał o jego fotkę to też się pochwaliłam. Więc gdyby się dało ten też zamknąć to by było super.

Elżbietka - bardzo fajnie, że się możesz tym zająć razem z Z@t.

U mnie też się leje z obu piersi jak karmie ale jak chciałam ściągnąć bezpośrednio po karmieniu to tylko 20 ml wyciągnęłam. W nocy też już jest super pod względem ciężkości. Franio je tylko raz a ja rano z bólu nie umieram. Póki co mi bardzo nie zależy na podawaniu butelki ale nie chcę żeby Franek zapomniał jak to jest jeść przez smoka. No i moja laktacja się w miarę ustabilizowała, wytrzymam dłużej bez karmienia więc może zacznę gdzieś wychodzić bez stresu że za godzinę będę biec do domu trzymając się za bolące cycki:D A Franiowi się przyda czas z tatą:)

napisalam post i mi go zezarlo :angry:

wiec jeszcze raz na szybko.

Elzbietka tez zrobilam przeglad postow Justyny oraz fb. jest wiele niescislosci. ja bym sie jednak nie pokusila o jakies wieksze sledztwo. a to z jednej prostej przyczyny. co by to zmienilo? niewazne czy wszytsko jest klamstwem czy pol na pol. tu chodzi o zaufanie. ono zostalo zawiedzione. wszyscy maja niesmak i mieszane uczucia. jakby co to i tak nie jestesmy wstanie jej pomoc. a po co sie denerwowac i caly czas zastanawiac nad kazdym slowem.
to miejsce ma byc azylem. przezylysmy ciaze a teraz przezywamy macierzynstwo. szopki tu niepotrzebne.

Elzbietka Bachuta z@t dziękuję za inspiracje!
Elzbietka to msc pracy to warsztat terapii zajęciowej jesteśmy (o ile nazwę jesteśmy dobrze zapamiętałam )
Ale też myślę że nie ma co wnikać juz w to ...

Ostatnia edycja:
dziewczyny, jesli kogoś na tej liście nie ma - wpiszcie sie w tamtym watku. napiszcie tez jakei kryteria przyjąc, jesli chodzi o usuniecie nieaktywnych użytkowników.
postaram sie jak najszybciej stworzyc aktualną liste i wysłać do admina

Elżbietko droga, czy mnie po weryfikacji nie chcesz wpisać na listę? ;)
Xenian, masz racje, tu też jest dużo fotek i informacji, więc mozna zamknąć ten wątek. Chodziło mi o to, żeby dać szanse wcześniejszym marówkom na dołączenie w razie czego.
Krropelka, masz rację, choć to wszystko jest tak absurdalne, że nie dziwi mnie chęć prowadzenia śledztwa ;) najbardziej mnie przeraża, że być może Justyna wcale nie była w ciąży. Któraś pisała, ze na FB tego Sylwka było jej zdjęcie z grudnia bez brzuszka. Jeśli ona to wszystko wymyśliła to jestem w szoku!

reklama
A mam pomysła:) Jak się da skasować Frankowe foty stąd to będę za otworzeniem nowego wątku zamkniętego:) tylko to musze zrobić ja czy moderator? Sorry za niewiedzę ale wciąż się uczę funkcjonować na forum.

Do góry