KRROPELKA
Fanka BB :)
aknytsuj faktycznie nieciekawa sytuacja, ale tak bywa. nie masz co sie obwiniac i zadreczac, bo tak jak Elzbietka pisze - nikomu to nie pomoze a jedynie moze zaszkodzic. jakos to przetrwacie. wiecznie zle nie bedzie. ale rozumiem, ze mozesz czuc sie zdolowana. mnie tez dobilo jak zaraz po powrocie Do domu Filipa dopadla ospa. kiblowanie w domu, chociaz wtedy to moglam troche wyjsc bo M byl w domu. ale potem ospe mial Teos i znowu areszt domowy. mozna dostac na dekiel. ale nie pozostaje jakos sie dostosowac do nowej sytuacji.
Elzbietka a mi Teos nie chce lezec na brzuszku. owszem chwilke tak. podzwiga sobie glowke potem polezy troche. a potem zaczyna sie wkurzac i nie chce tak lezec. spi tylko na wznak. jak byl mniejszy spal na boku - na zmiane go kladlismy na lewym i prawym. ale potem sam zaczal sie obracac na wznak i tylko glowka bywa na wznak lub na boki.
Elzbietka a mi Teos nie chce lezec na brzuszku. owszem chwilke tak. podzwiga sobie glowke potem polezy troche. a potem zaczyna sie wkurzac i nie chce tak lezec. spi tylko na wznak. jak byl mniejszy spal na boku - na zmiane go kladlismy na lewym i prawym. ale potem sam zaczal sie obracac na wznak i tylko glowka bywa na wznak lub na boki.