reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

Hej dziewczyny :-)
Kwiatek2012, aniluk26, agulkat85 witajcie dziewczyny ;-)
aniluk26 mamy dzieciaczki z tego samego roku i miesiaca ;-)
rampampam oby te plamienia juz nie wrocily a leki Ci pomogly ;-)
Kwiatek po stracie maluszka bardziej sie stresujemy i jestesmy bardziej wyczulone na kazde uklocie czy bol a no i czeste latanie do kibel;ka i sprawdzanie majteczek to normalka u nas chyba jest po takich przezyciach ale trzeba wierzyc i myslec pozytywnie ze bedzie dobrze ;-) Ja po stracie maluszka (mial byc marcowy 2011) urodzilam zdrowego syneczka wiec glowa do gory i uwierz ze za 8 miesiecy bedziesz tulila zdrowego bobasa ;-)
majowkaa lekko twardziejszy mam brzuszek na wieczor i jest bardziej wybrzuszony,Ja mam tez mala oponke jeszcze po synku wiec ciezko mi powiedziec na ile to moj tluszczyk a na ile juz fasolinek :tak:
rurka,Agaawa Ja tez mam wiecznego gloda,duzo wiecej jem terz niz przed fasolkiem dlatego tez zrobilam se postanowienie ze rezygnuje ze slodkiego boje sie ze przytyje tyle co przy synku + - 25kg a startowa wage mialam 55kg a teraz chyba waze kolo 60kg bo niestety ale nieudalo mi sie zrzucic nadmiaru.
rurka powodzenia na becie &&&&

Mysmy wstali kolo 7 za oknem sloneczko sie przebija ale wiater wieje taki chlodny i silny ze wszystko psuje :baffled: W nocy laski nie moglam spac,wiercilam sie z boku na bok :nerd: Jak u was jest ze spaniem w nocy,tez macie problemy?

Zalozylam nowy temat dziewczyny gdzie bedziemy mogly sie przedstawic i napisac kilka slow o sobie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny:) Można dołączyć????? Dziś zrobiłam test i wyszedł pozytywny:) Z tego co sobie wyliczyłam to termin porodu mam w granicach 18 marca:) Pozdrawiam:)

Witaj Butterfly! Gratuluje i zycze nudnej ciazy.

ale dzisiaj ciężki dzien! Leje, siąpi, zachmurzone. Chyba ide spać. Odezwę sie jutro troche wiecej, po wizycie, bo rano o 6 wyjeżdżam na ważne spotkanie z pewnym profesorem do Bydgoszczy. Wiec będę miała ciężki dzien.

Sciskam Was wszystkie, a szczególnie Rurke, która lubi nas wszystkich niepotrzebnie stresowac.

hej butterfly!!! czyli pewnie rodzimy razem :-) też mam w okolicach 18 :-D

Agawko kochana.... ale Ty mi miejsce grzałaś skutecznie i nieprzerwanie.... jak widać poskutkowało!!!:-D... haha teraz musimy dla ewiczka nasze brzuchole grzać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej kwiatek..... nie liczy się ilość postów tylko dusza i serducho!!! a posty same sie nadrobią :-D

Witaj Buttelfly ;) Zapisałaś się już na wizytę do lekarza ?
Rurka właśnie przeczytałam w temacie "Poznajmy się " o twojej stracie, strasznie mi przykro, musiało być ci okropnie trudno...Ja też straciłam dzieciątko, ale nie w tak zaawansowanej ciąży jak ty. Nawet sobie nie wyobrażam co musiałaś przeżywać.....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry