reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Hej dziewczyny :-)
Kwiatek2012, aniluk26, agulkat85 witajcie dziewczyny ;-)
aniluk26 mamy dzieciaczki z tego samego roku i miesiaca ;-)
rampampam oby te plamienia juz nie wrocily a leki Ci pomogly ;-)
Kwiatek po stracie maluszka bardziej sie stresujemy i jestesmy bardziej wyczulone na kazde uklocie czy bol a no i czeste latanie do kibel;ka i sprawdzanie majteczek to normalka u nas chyba jest po takich przezyciach ale trzeba wierzyc i myslec pozytywnie ze bedzie dobrze ;-) Ja po stracie maluszka (mial byc marcowy 2011) urodzilam zdrowego syneczka wiec glowa do gory i uwierz ze za 8 miesiecy bedziesz tulila zdrowego bobasa ;-)
majowkaa lekko twardziejszy mam brzuszek na wieczor i jest bardziej wybrzuszony,Ja mam tez mala oponke jeszcze po synku wiec ciezko mi powiedziec na ile to moj tluszczyk a na ile juz fasolinek :tak:
rurka,Agaawa Ja tez mam wiecznego gloda,duzo wiecej jem terz niz przed fasolkiem dlatego tez zrobilam se postanowienie ze rezygnuje ze slodkiego boje sie ze przytyje tyle co przy synku + - 25kg a startowa wage mialam 55kg a teraz chyba waze kolo 60kg bo niestety ale nieudalo mi sie zrzucic nadmiaru.
rurka powodzenia na becie &&&&

Mysmy wstali kolo 7 za oknem sloneczko sie przebija ale wiater wieje taki chlodny i silny ze wszystko psuje :baffled: W nocy laski nie moglam spac,wiercilam sie z boku na bok :nerd: Jak u was jest ze spaniem w nocy,tez macie problemy?

Zalozylam nowy temat dziewczyny gdzie bedziemy mogly sie przedstawic i napisac kilka slow o sobie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny:) Można dołączyć????? Dziś zrobiłam test i wyszedł pozytywny:) Z tego co sobie wyliczyłam to termin porodu mam w granicach 18 marca:) Pozdrawiam:)

Witaj Butterfly! Gratuluje i zycze nudnej ciazy.

ale dzisiaj ciężki dzien! Leje, siąpi, zachmurzone. Chyba ide spać. Odezwę sie jutro troche wiecej, po wizycie, bo rano o 6 wyjeżdżam na ważne spotkanie z pewnym profesorem do Bydgoszczy. Wiec będę miała ciężki dzien.

Sciskam Was wszystkie, a szczególnie Rurke, która lubi nas wszystkich niepotrzebnie stresowac.

hej butterfly!!! czyli pewnie rodzimy razem :-) też mam w okolicach 18 :-D

Agawko kochana.... ale Ty mi miejsce grzałaś skutecznie i nieprzerwanie.... jak widać poskutkowało!!!:-D... haha teraz musimy dla ewiczka nasze brzuchole grzać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej kwiatek..... nie liczy się ilość postów tylko dusza i serducho!!! a posty same sie nadrobią :-D

Witaj Buttelfly ;) Zapisałaś się już na wizytę do lekarza ?
Rurka właśnie przeczytałam w temacie "Poznajmy się " o twojej stracie, strasznie mi przykro, musiało być ci okropnie trudno...Ja też straciłam dzieciątko, ale nie w tak zaawansowanej ciąży jak ty. Nawet sobie nie wyobrażam co musiałaś przeżywać.....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry