reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Hejka wszystkim :-)
Moj synus dzisiaj mnie zaskoczyl i spal az do 8:30!!! musialam go budzic oczywiscie bo musialam na miasto biec puki jeszcze chlodniej na dworze jest no wiec bylam w przychodni i wypelnilam formularz do poloznej no i teraz musze czekac az sie skontaktuje i poda mi termin pierwszej wizyty :tak: Samopoczucie hmmm zmeczona na maxaaaa czuje sie jakbym nie spala a nocke mialam ok a zapachy na miescie doprowadzaly mnie o mdlosci zwlaszcza dym z fajek bleee a do tego ten dzieny posmak w buzi mam jakbym najadla sie metalu :nerd:
rurka masz cudna coreczke jakie slodkie teksty hehe moj tez wie ze dzidzi w brzuszku rosnie i co chwile przybiega i caluje brzuszek i wola baby :-)
rampampam drzemki z synkiem i Ja robie obowiazkowo,bo na koniec dnia nie wyrobilabym albo dpalabym na stojaco :-)

Witsm kolejne mamusie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny
w takim razie i ja mogę dołączyć do marcówek :blink:
Fajnie ze powstał już wątek, bo razem ciekawiej będzie przebrnąć przez kolejne miesiące.
Ja wg internetowego kalkulatora termin będę miała na ok.15-17 marca......za 12 dni wizyta u gina wiec pewnie poznam dokładniejszy termin :blink:

Widzę,ze i Ty MisiaMonisia po ogromnym przeżyciu...;( dużo tu nas po poronieniu...byłam świadoma tego, ze poronienie występuje coraz częściej...ale, ze aż tak często???;(((( to bardzo smutne...ale kobietki/przyszłe mamusie musi być dobrze;)))

no pewnie, że musi!!! damy radę... my i nasze groszki!!!!!!!!

heh.. ciekawe ile bliźniąt u nas zagości :rofl2: ... jakiś czas temu miałam ogromne przeczucie, że ja będę miała bliźniaki jak zajde teraz w ciążę... jednak wolałabym zostać przy ciąży pojedynczej... a wy???

Ostatnia edycja:
Pojedyncza ciąża jest bezpieczniejsza, choć jakbym miała teraz być w ciąży bliźniaczej, to na pewno byłyby to moje ostatnie dzieci ;) Moje maksimum to trójka ;)

reklama
Witaj MisiaMonisia ;-)

Blizniaki teraz hmm oj byloby ciezko i to bardzo zwlaszcza ze my sami tutaj na wyspach wiec o pomocy bliskich moglabym pomarzyc ale jakby sie trafily to wiadomo podwojne szczescie i jakos rade trzebaby bylo dac :-)
Sporo poronien teraz jest to fakt ale nie mozemy teraz sie nimi zamartwiac tylko musimy myslec pozytywnie i wierzyc ze wszystko bedzie w porzadku. Ja stracilam swoja pierwsza fasolke w 10tc i miala byc marcowa.

Ostatnia edycja:
Do góry