reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

Hejka wszystkim :-)
Moj synus dzisiaj mnie zaskoczyl i spal az do 8:30!!! musialam go budzic oczywiscie bo musialam na miasto biec puki jeszcze chlodniej na dworze jest no wiec bylam w przychodni i wypelnilam formularz do poloznej no i teraz musze czekac az sie skontaktuje i poda mi termin pierwszej wizyty :tak: Samopoczucie hmmm zmeczona na maxaaaa czuje sie jakbym nie spala a nocke mialam ok a zapachy na miescie doprowadzaly mnie o mdlosci zwlaszcza dym z fajek bleee a do tego ten dzieny posmak w buzi mam jakbym najadla sie metalu :nerd:
rurka masz cudna coreczke jakie slodkie teksty hehe moj tez wie ze dzidzi w brzuszku rosnie i co chwile przybiega i caluje brzuszek i wola baby :-)
rampampam drzemki z synkiem i Ja robie obowiazkowo,bo na koniec dnia nie wyrobilabym albo dpalabym na stojaco :-)

Witsm kolejne mamusie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny
w takim razie i ja mogę dołączyć do marcówek :blink:
Fajnie ze powstał już wątek, bo razem ciekawiej będzie przebrnąć przez kolejne miesiące.
Ja wg internetowego kalkulatora termin będę miała na ok.15-17 marca......za 12 dni wizyta u gina wiec pewnie poznam dokładniejszy termin :blink:

Widzę,ze i Ty MisiaMonisia po ogromnym przeżyciu...;( dużo tu nas po poronieniu...byłam świadoma tego, ze poronienie występuje coraz częściej...ale, ze aż tak często???;(((( to bardzo smutne...ale kobietki/przyszłe mamusie musi być dobrze;)))

no pewnie, że musi!!! damy radę... my i nasze groszki!!!!!!!!

heh.. ciekawe ile bliźniąt u nas zagości :rofl2: ... jakiś czas temu miałam ogromne przeczucie, że ja będę miała bliźniaki jak zajde teraz w ciążę... jednak wolałabym zostać przy ciąży pojedynczej... a wy???

Ostatnia edycja:
Pojedyncza ciąża jest bezpieczniejsza, choć jakbym miała teraz być w ciąży bliźniaczej, to na pewno byłyby to moje ostatnie dzieci ;) Moje maksimum to trójka ;)

reklama
Witaj MisiaMonisia ;-)

Blizniaki teraz hmm oj byloby ciezko i to bardzo zwlaszcza ze my sami tutaj na wyspach wiec o pomocy bliskich moglabym pomarzyc ale jakby sie trafily to wiadomo podwojne szczescie i jakos rade trzebaby bylo dac :-)
Sporo poronien teraz jest to fakt ale nie mozemy teraz sie nimi zamartwiac tylko musimy myslec pozytywnie i wierzyc ze wszystko bedzie w porzadku. Ja stracilam swoja pierwsza fasolke w 10tc i miala byc marcowa.

Ostatnia edycja:
Do góry