reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamusie 2017

Baby bo namawiam ale on sie wstydzi ze buraka spali przy kamerach...buuu bo nadaje sie a 5tys by przytulil[emoji12]

Album kupilam taki jak na foto i on ma czyste kartki przedzielone pergaminem.ja sie lubię w takie cos bawic i babci na 80ur robilam i mamie pod choinke dalam a rodzinka sie upomina ze oni tez chca takie jak babcia ma ale to tylko bratu zrobilam bo masa pracy przy tym jednak i zabawy z klejem na gorąco itd. Tu moge pokazac jedna strone narazie a jak bd cos wiecej po porodzie to podesle[emoji3]
A gotowe albumy dla dzieciaka wszedzie mozna kupic my dostalismy w SR taki ale to dorzuce komus do prezentu jak bd szli zobaczyc jakiegos bobaska znajomych kiedys.

U siebie planuje duzo wiecej rzeczy niz w nich jest np na ostatnich 3 stronach bd foto od narodzin do 18ur. Przy torcie co roku. To trudne do zrobienia nie jest bo co to jedno foto dojleic rocznie a fajna pamiatka a ze lubie takie rzeczy to sie bd ladnie zapelniac.wczesniej tez foto przez 1rok co miesiac takie same chce robic. Ogolnie dooisac ciekawostki z ciazy,jak P dowiedzial sie o dziecku,usg,ktg,ks ciazy, plytki z nagraniami usg i bicie serduszka z detektora naszego, zbior smiesznych minek,foty z chrzcin,pierwszych wakacji itd. Ogólnie pierwsze chwile i te wazniejsze wielkie.odbicie lapki w farbce tez i stopy. Ja osobiscie chcialabym taki album swój miec.
1489051035-aaaaaa.jpeg

Tu juz mam wymyslone foto jakie bd ktore zrobię po powrocie do domu
1489051106-aaaaaa.jpeg

f2w3d5qp85p79npu.png

reklama
Narazie niewiele jest do pokazania[emoji3] w koncu album dzidziola a ono w brzuchu dalej[emoji1]

P tyle wczoraj zrobił ze zostalo na dzisiaj. Juz nie takie dobre bd jak świeże ale zjemy tez pewnie ze smakiem[emoji3]

f2w3d5qp85p79npu.png

Hej Dziewczyny :*

Wszystkozajete nareszcie się doczekałaś ! Super ! Gratulacje :) Chyba nie wspominasz źle porodu? :)

U mnie wczoraj wieczorem coś się zaczęło dziać, brzuch bardzo ciągnął w dół i był mega spięty, czułam się jakbym miała zaraz pęknąć. Skurcze i ból @ co 10 minut ale później przeszło :( :(
Trochę czopa chyba wyleciało bo na wkładce ciut galaretki znalazłam ale maluutkoo, to pewnie potrwa jeszcze kilka dni. Jutro idę do gin, jak mnie pomasuje tak jak ostatnio to możliwe, że ruszymy z koksem :)

Mama_90 powodzenia !! Pewnie dziś przytulisz Maluszka :)

Narazie niewiele jest do pokazania[emoji3] w koncu album dzidziola a ono w brzuchu dalej[emoji1]

P tyle wczoraj zrobił ze zostalo na dzisiaj. Juz nie takie dobre bd jak świeże ale zjemy tez pewnie ze smakiem[emoji3]

f2w3d5qp85p79npu.png
To podrzuć mi trochę bo mi tylko zupę pozwolili zjeść dzisiaj [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja juz na swojej sai na porodówce...teraz czekanie aż cokolwiek zaczną robić...skurczy brak jedynie brzuch sie tak napina jak kamień...położna coś wspominała ze mogę tu spędzić kilka dni...mam nadzieje ze jedynie dziś będą mi te wody przebijać a nie jutro...

Do góry