reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamusie 2017

Moj mąz jest bardzo estetyczny dlatego balam sie ze jak bedzie przy mnie podczas porodu bedzie mial uraz... mowilam mu ze jak co to niech wyjdzie z sali...
Mezus jednak byl przy mnie caly czas :) i pilnowal co mi robia ;) tyle ze stal z tylu lozka. Przecinal tez pepowine.
Pamietam ze wyzywalam go ale to bylo jak bylam na silnych lekach ;)
A po porodzie moj maz jest tak pomocny i troskiwy ze... kocham go bardzo! :)

reklama
Takie coś o nas znalazłam [emoji16][emoji16] miłego wieczoru. [emoji6]
1488657572-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

O to chodzi ze z łapki nic nie zniknęło,tak jakby wogole nie była zainteresowana jedzeniem...ja miałam dziś fazę lenistwa...a i dobrze, bo mały zaczął znowu sie w miednicy rozpychać i znowu biodra bolały...ale ja cierpliwe czekam...z dnia na dzień coraz gorzej mi sie oddycha...tak jakby mnie ktoś łapał za gardło, nawet jak siedzę to tez jest problem...i tak pare razy dziennie,ale daje radę...

Szybko wam napisze.. ohh od 23 mam skurcze regularne co 7min. Zadzwoniłam do nich kazali mi czekać aż będą regularne co 2-3min albo takie ze bardzo.. no i mam bardzo i co około 2 3min a ty jeszcze 30min drogi.. jestem w drodze do szpitala. Ze tak powiem książkowo więc nie mogłam się pomylić. 3majcie kciuki [emoji31][emoji31][emoji31]

Szybko wam napisze.. ohh od 23 mam skurcze regularne co 7min. Zadzwoniłam do nich kazali mi czekać aż będą regularne co 2-3min albo takie ze bardzo.. no i mam bardzo i co około 2 3min a ty jeszcze 30min drogi.. jestem w drodze do szpitala. Ze tak powiem książkowo więc nie mogłam się pomylić. 3majcie kciuki [emoji31][emoji31][emoji31]

Powodzenia...trzymam kciuki...u mnie tak było ostatnio ae ucichło bo rozwarcie tylko na jeden palec było...

Babymamusia powodzenia !!!

Ja czekam na meza wyszedł na rozpoczęcie sezonu o 4 napisał ze wraca jest 6 a gnoja nie ma !!!! Teraz mi jeszcze potrzebne nerwy czy czegoś nie wywinęli gamonie.

reklama
Do góry