reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja np [emoji16] jem w kółko barszcz, ogórkowa [emoji16] kocham je obecnie.
Ja teź mam daleko do wizyty bo dopiero 12go a usg to dopiero 4 listopada.
Więc nie wiem kto we mnie siedzi [emoji16]
majtki mi się ciasne robią i jeansy to zapinam je na gumkę do włosów [emoji16]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam wizytę 12, tydzień szybko zleci [emoji5] a usg pewnie też dopiero w listopadzie. Barszczyk mniam mniam[emoji18] W zamrażarce mam botwinke więc będzie w najbliższych dniach wiosenny barszczyk z botwinki. Uwielbiam Was wystarczy poczytać forum i nie trzeba się główkować co na obiad gotować [emoji3]

reklama
A ja po golabkach. Omomom[emoji3]a na kolacje jajo na miekko z bula z maselkiem czosnkowym bedzie [emoji1]

f2w3d5qpnszhujc3.png

dziewczyny powiedzcie pijecie kawę?

ja raz na jakiś czas piję rozpuszczalną, nie wiem w końcu jak to jest z jej działaniem na ciążę...

dziewczyny powiedzcie pijecie kawę?

ja raz na jakiś czas piję rozpuszczalną, nie wiem w końcu jak to jest z jej działaniem na ciążę...
Ja pije, prawie codziennie. Ale prawdziwą. Uważam że rozpuszczalna to najwiekszy syf, resztki z kawy prawdziwej... Mam niskie ciśnienie więc pozwalam sobie bo się po niej lepiej czuje [emoji5]

reklama
Mi w ciąży ogólnie kawa nie smakuje tak, jak przed... na początku nie piłam w ogóle, a teraz uwielbiam taką z ekspresu, więc jak gdzieś jesteśmy to zamawiam :)
sypanej domowej nie lubię, a ekspresu w domu nie mam... więc raz na 2 tygodnie ratuje się rozpuszczalną :p

Do góry