reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamusie 2017

Iskierka no to rodzisz powoli[emoji1] u mnie po wizycie nic nowego[emoji23] pobujam sie do kwietnia jak nic.

Agnieszka ja wiem ze jest duzo sposobow zakrywania piersi i mam zamiar je zakrywac. Specjalnie sb kupilam wieksze ladne pieluszki bambusowe[emoji3] tylko niech mi nikt nie probuje zobaczyc jak je bo zagryze jak nic.

f2w3d5qp85p79npu.png

reklama
Ciekawe jak tam Ewciik. Czy tuli już swoją Królewne.

Iskierka oby jednak coś się ruszyło po tym masażu.

MamaNS jest tyle sposobów aby zakrywac pierś przy karmieniu piersią, że śmiało można karmić przy ludziach nie pokazując przy tym piersi.

Wlasni e mamy karmiącej jak u Was z dieta? Rzeczywiście nie stosujecie żadnej i maluchom nic nie jest?
U mnie dzisiaj była położną. Mała waży 3400. Przybrała 220g. Ja wczoraj byłam na zdjęciu szwów więc już jest ok.
Tak wszystko jem: bekon, pieczarki, truskawki, kfc , brokuly, groszek, fasolke. Nic sie nie dzieje. ✌✌✌ Popujam woda i sokiem pomaranczowm, kawa tylko rozpuszczalna.

Ja jutro ide na wizyte i pewnie na masaż sie załapie, już naprawde chce urodzić.
Iskierka pamietam, że Twój maluch duzy sie zapowiadal ? a jak jeszcze z tydz przenosisz to nie będziesz miała jednak cc?? dobrze pamietam wage 4200 jak ostatnio pisałas ?

Kochane o 11:20 na świecie pojawiła sie Iga. Śliczna, zdrowa 10 pkt, 55 cm długa i 3250 gramowa:)

Sama operacja jak dla mnie stresująca bardzo bo nigdy nic podobnego sie ze mną nie działo. O 12:30 byłam spowrotem na sali z Mała, a o 15 już pod prysznicem:) od 15 sama wszystko ogarniam koło siebie i Małej. Jak dla mnie to ja za bardzo bólu nie czułam przy niczym oprócz wkładania wenflonu:p

Póki co miałam wizytę Pani od laktacji, ale ja wtedy leżałam wiec była tylko teoria. Pouciskala mi cyce i tyle.

Nie wiem co ze mną, ale przeżyłam to bardzo dobrze.

Paulyna nie ma. Moze faktycznie już Pola jest:)

reklama
Do góry