reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Karola a ile chcesz za te papierosy bo moja kolezanka pali wiec moge sie jej zapytac.
My wlasnie gramy w kinect sport super zabawa i czas szybko leci

reklama
A ja mam dziś zły dzień ...Zła jestem. I do tego mam ochotę na coś dobrego a Karola mi zrobiła smaka na placki. Z resztą znajoma na fb też pisała, że zrobiła placki. Jak by nie to, że jest tak późno to chyba bym robiła.

a ja zjadlam pieczona mozzarele i tak mi na zoladek siadlo ze jest mi tylko niedobrze po tym
karola zapytam kolezanki jutro powinnam ja widziec w pracy to dam ci znac
bzyczek ja tez mam zly dzien, gdyby nie to ze ide jutro do pracy i musze 5.30 wstac to juz bym u ciebie siedziala

Pierwszy dzien w pracy przezylam ale taka olewke jak dzisiaj mialam to chyba jeszcze nigdy nie mialam. Oczywiscie wczoraj pmimo ze o 23 bylam w lozku to i tak do 1 nie spalam i przed 5 sie zbudzilam. Jak ja teg nie lubie wstawac przed budzikiem i juz pozniej nie zasnelam.
A co tu dzisiaj taka cisza?

Witam dwa dni w pracy zaliczone:-)Moja KLaudia to ma pecha nie dosc ze kaszle juz 2miesiac to wczoraj wstala ze spuchnieta prawa strona buzki.Pojechalismy do dentysty a to od zabka dostala anrybiotyk tak mi jej szkoda widze ze sie meczy ale co zrobic..Trzeba posprzatac chatke zrobic jakas salatke i czekac na sylwestra.Ale jakos tego nie czuje:no:.Wszystkim mamusiom i rodzinkom zycze szczesliwego nowego roku i oczywiscie udanej imprezy sylwestrowej:-)

marlenka zdrowka dla malej
k4rol4 ja bede miala do oddania troche rzeczy dla noworodka: wanienke, "moses basket" troche ubranek, zestaw butelek (rozpakowane bo wyparzone, nie uzywane), i zobacze co jeszcze, wiec jabys chciala to chetnie ci odstapie, tylko ja mieszkam jakas godzine drogi od ciebie, wiec nie wiem czy masz jak podjechac?

​Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku 2012!!!!!!! Spelnienia marzen :)

[h=6]Życzę Wszystkim aby Nowy Rok 2012 był stokroć lepszy od tego ;D !! :-))
...aby każdy spełnił te marzenia -których nie udało się spełnić w tym roku oraz realizacji w życiu osobistym i zawodowym !!:D :)pociechy z naszych maluszków i dużoooo zdrówka
[/h]

reklama
a ja dzisiaj tez pol dnia w kuchni...krokietow mi sie zachcialo i po kilku dniach glodowki w koncu zjadlam porzadny posilek :o chyba moj zoladek tego nie wytrzyma :p
cytryna dziekuje bardzo za propozycje, ale na szczescie wszystko po Filipie mam w pl u kuzynki bo rodzila w styczniu i wszystko do niej poszlo...a, ze okazalo sie, ze bedzie dziewczynka u niej to mam ciuszki wszystkie i dla dziewczynki i dla chlopczyka wiec tylko czekac na wiadomosc co dorasta w moim brzuszku ;) a wtedy kuzynka pakuje rzeczy i wysyla britportem za tanioche i w zasadzie nic kupowac nie musze ;) moze ewentualnie butelki, ale tez nastawiona jestem na karmienie piersia wiec nie wiem czy przez pierwsze pol roku w ogole beda potrzebne, jesli malenstwo okaze sie takie jak Filip...czyli zero butelki (zero!) do 13 miesiaca zycia...nie chcial i koniec :/ mialam przeboje...jadl wszystko z lyzeczki byle nie butla...szok :p
isabell pytalas moze kolezanke o papierosy?bo zbieram na bilet do polski :p hehe

no a tak do wszystkich: oczywiscie szczesliwego nowego roku, oby byl lepszy niz ten i zeby doszly do skutku wszystkie wasze plany i marzenia :))

Do góry