reklama
A ja mam dziś zły dzień ...Zła jestem. I do tego mam ochotę na coś dobrego a Karola mi zrobiła smaka na placki. Z resztą znajoma na fb też pisała, że zrobiła placki. Jak by nie to, że jest tak późno to chyba bym robiła.
k4rol4
Fanka BB :)
przeciez placki to chwila a jakie pyszne, w sam raz na noc a jesli chodzi o papierosy to podobno 10paczek sprzedaja tutaj za 35f, ja mam 9 paczek wiec 30f bedzie w porzadku
a ja zjadlam pieczona mozzarele i tak mi na zoladek siadlo ze jest mi tylko niedobrze po tym
karola zapytam kolezanki jutro powinnam ja widziec w pracy to dam ci znac
bzyczek ja tez mam zly dzien, gdyby nie to ze ide jutro do pracy i musze 5.30 wstac to juz bym u ciebie siedziala
karola zapytam kolezanki jutro powinnam ja widziec w pracy to dam ci znac
bzyczek ja tez mam zly dzien, gdyby nie to ze ide jutro do pracy i musze 5.30 wstac to juz bym u ciebie siedziala
Pierwszy dzien w pracy przezylam ale taka olewke jak dzisiaj mialam to chyba jeszcze nigdy nie mialam. Oczywiscie wczoraj pmimo ze o 23 bylam w lozku to i tak do 1 nie spalam i przed 5 sie zbudzilam. Jak ja teg nie lubie wstawac przed budzikiem i juz pozniej nie zasnelam.
A co tu dzisiaj taka cisza?
A co tu dzisiaj taka cisza?
marlenka85
Zaciekawiona BB
Witam dwa dni w pracy zaliczone:-)Moja KLaudia to ma pecha nie dosc ze kaszle juz 2miesiac to wczoraj wstala ze spuchnieta prawa strona buzki.Pojechalismy do dentysty a to od zabka dostala anrybiotyk tak mi jej szkoda widze ze sie meczy ale co zrobic..Trzeba posprzatac chatke zrobic jakas salatke i czekac na sylwestra.Ale jakos tego nie czuje.Wszystkim mamusiom i rodzinkom zycze szczesliwego nowego roku i oczywiscie udanej imprezy sylwestrowej:-)
marlenka zdrowka dla malej
k4rol4 ja bede miala do oddania troche rzeczy dla noworodka: wanienke, "moses basket" troche ubranek, zestaw butelek (rozpakowane bo wyparzone, nie uzywane), i zobacze co jeszcze, wiec jabys chciala to chetnie ci odstapie, tylko ja mieszkam jakas godzine drogi od ciebie, wiec nie wiem czy masz jak podjechac?
Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku 2012!!!!!!! Spelnienia marzen
k4rol4 ja bede miala do oddania troche rzeczy dla noworodka: wanienke, "moses basket" troche ubranek, zestaw butelek (rozpakowane bo wyparzone, nie uzywane), i zobacze co jeszcze, wiec jabys chciala to chetnie ci odstapie, tylko ja mieszkam jakas godzine drogi od ciebie, wiec nie wiem czy masz jak podjechac?
Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku 2012!!!!!!! Spelnienia marzen
Basienkaaa
[h=6]Życzę Wszystkim aby Nowy Rok 2012 był stokroć lepszy od tego ;D !! :-))
...aby każdy spełnił te marzenia -których nie udało się spełnić w tym roku oraz realizacji w życiu osobistym i zawodowym !! pociechy z naszych maluszków i dużoooo zdrówka[/h]
...aby każdy spełnił te marzenia -których nie udało się spełnić w tym roku oraz realizacji w życiu osobistym i zawodowym !! pociechy z naszych maluszków i dużoooo zdrówka[/h]
reklama
k4rol4
a ja dzisiaj tez pol dnia w kuchni...krokietow mi sie zachcialo i po kilku dniach glodowki w koncu zjadlam porzadny posilek chyba moj zoladek tego nie wytrzyma
cytryna dziekuje bardzo za propozycje, ale na szczescie wszystko po Filipie mam w pl u kuzynki bo rodzila w styczniu i wszystko do niej poszlo...a, ze okazalo sie, ze bedzie dziewczynka u niej to mam ciuszki wszystkie i dla dziewczynki i dla chlopczyka wiec tylko czekac na wiadomosc co dorasta w moim brzuszku a wtedy kuzynka pakuje rzeczy i wysyla britportem za tanioche i w zasadzie nic kupowac nie musze moze ewentualnie butelki, ale tez nastawiona jestem na karmienie piersia wiec nie wiem czy przez pierwsze pol roku w ogole beda potrzebne, jesli malenstwo okaze sie takie jak Filip...czyli zero butelki (zero!) do 13 miesiaca zycia...nie chcial i koniec :/ mialam przeboje...jadl wszystko z lyzeczki byle nie butla...szok
isabell pytalas moze kolezanke o papierosy?bo zbieram na bilet do polski hehe
no a tak do wszystkich: oczywiscie szczesliwego nowego roku, oby byl lepszy niz ten i zeby doszly do skutku wszystkie wasze plany i marzenia )
cytryna dziekuje bardzo za propozycje, ale na szczescie wszystko po Filipie mam w pl u kuzynki bo rodzila w styczniu i wszystko do niej poszlo...a, ze okazalo sie, ze bedzie dziewczynka u niej to mam ciuszki wszystkie i dla dziewczynki i dla chlopczyka wiec tylko czekac na wiadomosc co dorasta w moim brzuszku a wtedy kuzynka pakuje rzeczy i wysyla britportem za tanioche i w zasadzie nic kupowac nie musze moze ewentualnie butelki, ale tez nastawiona jestem na karmienie piersia wiec nie wiem czy przez pierwsze pol roku w ogole beda potrzebne, jesli malenstwo okaze sie takie jak Filip...czyli zero butelki (zero!) do 13 miesiaca zycia...nie chcial i koniec :/ mialam przeboje...jadl wszystko z lyzeczki byle nie butla...szok
isabell pytalas moze kolezanke o papierosy?bo zbieram na bilet do polski hehe
no a tak do wszystkich: oczywiscie szczesliwego nowego roku, oby byl lepszy niz ten i zeby doszly do skutku wszystkie wasze plany i marzenia )
Podziel się: