k4rol4
Fanka BB :)
powiem Ci, ze my wynajmujemy prywatnie i powoli zaczynam sie zbierac do klotni z wlascicielem, bo wilgoc to pikus, w naszej sypialni na dwoch scianach plesn idzie taka, ze nie wiem od czego zaczac. wlascicielowi mowilismy o tym, a w dalszym ciagu nic nie zrobil...jutro przeprowadzka do salonu bo tam sladow plesni nie ma. wszystko w sumie by bylo w porzadku pewnie gdyby nie fakt, ze Fifi dostal wysypki strasznej na brzuchu, zaczyna pojawiac sie na plecach i na rekach wiec nie odpuszcze dopoki tego cholerstwa sie wlasciciel nie pozbedzie...jesli nie, zmieniam mieszkanie. i wlasnie tutaj chce napomknac, ze dzisiaj przegladalam ogloszenia i jest duzo mieszkan fajnych, wydaja sie w porzadku wiec musisz patrzec. ja na moje bym nie narzekala gdyby nie plesn. mam dwie sypialnie (jedna dosc spora), duzy salon, kuchnia tez nie jest mala i przede wszystkim ogrod z przodu i z tylu domu...no ale jednak ta plesn dobija :/ poza tym mieszkamy dopiero 1,5 miesiaca wiec jestesmy w trakcie urzadzania choc to dopiero poczatek i z pieniedzmi jeszcze nie tak wesolo wiec zbyt wiele w domu nie mamy z checia bym Was na kawe zaprosila,ale nawet nie mam w czym jej zrobic...w sumie 4 kubki w domu
Anitha Ty mowisz o tym, ze akurat babcia jest w domu i mysli maly, ze mu wszystko wolno? to co ja mam powiedziec jak z nami mieszka moj tesciu i Filip ma kompletna obsesje na jego pukncie. jak dziadek ma wolne to uwierz mi...dziecko mnie nie kocha, nie slucha, mama jest zla i najlepiej zeby sobie poszla i zostal tylko dziadek...wiec chyba gorzej miec nie mozesz
Anitha Ty mowisz o tym, ze akurat babcia jest w domu i mysli maly, ze mu wszystko wolno? to co ja mam powiedziec jak z nami mieszka moj tesciu i Filip ma kompletna obsesje na jego pukncie. jak dziadek ma wolne to uwierz mi...dziecko mnie nie kocha, nie slucha, mama jest zla i najlepiej zeby sobie poszla i zostal tylko dziadek...wiec chyba gorzej miec nie mozesz
Ostatnia edycja: