reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

wakako każda Panna mloda wygląda przepięknie.
Nawet jak będziesz z brzuchem pod nosem, to i tak pięknie, bo to w końcu błogosławiony stan:)

reklama
wakako każda Panna mloda wygląda przepięknie.
Nawet jak będziesz z brzuchem pod nosem, to i tak pięknie, bo to w końcu błogosławiony stan:)
bardzo ladnie to kardamon napisalas wiec sie tylko podpisuje pod tym, bo tez tak uwazam :-)
wakako kazdy brzuch jest inny wiec moze faktycznie bedzie tak, ze bedziesz miala za 2 miesiace maly brzuszek. Sukienkie juz masz, czy ze wzgledu na ciaze bedziesz kupowac w ostatniej chwili?
Macie widze imprez pod podstatkiem dziewczyny :-D Mi oprocz spokojnego urlopu nic takiego sie nie zapowiada ale jak juz napisalam raczej sie z tego ciesze, bo chyba bym sie tylko umeczyla. Wczoraj przy zakladaniu skarpetek na siedzoco to tak sapalam jak stara lokomotywa i ledwo do stop dostalam :eek:

Sukienkie juz masz, czy ze wzgledu na ciaze bedziesz kupowac w ostatniej chwili?
no będę szyć suknię.. mam taka panią która szyje do fajnego salonu z sukniami slubnymi, właśnie niedługo musze się do niej wybrać.. mam kilka upatrzonych na wzór, mam nadzieję, że pani mi cos podpowie co najlepiej się sprawdzi :)
a to może pokażę te suknie:
fwd.jpg1821_t3.jpgsukniaslubnadlaprzyszlejmamykoraliki.jpg1906_t1_t3.jpgCiazowa (24).jpg
ta ostatnia chyba najbardziej tuszująca brzuch?
a jak będzie tragedia to najwyżej pójdę w takiej ;-):-p
20110518433.jpg20110518432.jpg

Ostatnia edycja:
Wow, najbardziej podoba mi się ta na czwrtym zdjęiu z meżczyzna. Będziesz ślicznie wyglądać.

wakako a może lepiej nie tuszować brzuszka tylko dumnie go wyeksponować. zobacz na trzecim zdjęciu jaka ta pani jest szczęśliwa, aż zazdrość bierze na sam widok.

hehe wakako no nie przesadzaj w takim worku jak na dwoch ostatnich zdjeciach to nikomu bym nie zyczyla isc czy na slub czy na inna impreze :no:
Mi sie bardzo podoba ta ostatnia i faktycznie chyba najladniej kryje brzuszek. Jest taka z jednej strony prosta a z drugiej bardzo kobieca. Fajna jest tez ta w srodku ale mysle ze na lato, jesli bedzie upalnie to takie rekawki moga tylko przeszkadzac.

ta pierwsza jest po prostu przepiękna!!!!!! wakako - już to widzę jak pięknie będziesz wyglądać!!

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry