reklama
bardzo ladnie to kardamon napisalas wiec sie tylko podpisuje pod tym, bo tez tak uwazam :-)wakako każda Panna mloda wygląda przepięknie.
Nawet jak będziesz z brzuchem pod nosem, to i tak pięknie, bo to w końcu błogosławiony stan![]()
wakako kazdy brzuch jest inny wiec moze faktycznie bedzie tak, ze bedziesz miala za 2 miesiace maly brzuszek. Sukienkie juz masz, czy ze wzgledu na ciaze bedziesz kupowac w ostatniej chwili?
Macie widze imprez pod podstatkiem dziewczyny

no będę szyć suknię.. mam taka panią która szyje do fajnego salonu z sukniami slubnymi, właśnie niedługo musze się do niej wybrać.. mam kilka upatrzonych na wzór, mam nadzieję, że pani mi cos podpowie co najlepiej się sprawdziSukienkie juz masz, czy ze wzgledu na ciaze bedziesz kupowac w ostatniej chwili?
a to może pokażę te suknie:

ta ostatnia chyba najbardziej tuszująca brzuch?
a jak będzie tragedia to najwyżej pójdę w takiej ;-)

Ostatnia edycja:
Gośka_W
Wrześniowa mama Martynki
wakako a może lepiej nie tuszować brzuszka tylko dumnie go wyeksponować. zobacz na trzecim zdjęciu jaka ta pani jest szczęśliwa, aż zazdrość bierze na sam widok.
hehe wakako no nie przesadzaj w takim worku jak na dwoch ostatnich zdjeciach to nikomu bym nie zyczyla isc czy na slub czy na inna impreze 
Mi sie bardzo podoba ta ostatnia i faktycznie chyba najladniej kryje brzuszek. Jest taka z jednej strony prosta a z drugiej bardzo kobieca. Fajna jest tez ta w srodku ale mysle ze na lato, jesli bedzie upalnie to takie rekawki moga tylko przeszkadzac.

Mi sie bardzo podoba ta ostatnia i faktycznie chyba najladniej kryje brzuszek. Jest taka z jednej strony prosta a z drugiej bardzo kobieca. Fajna jest tez ta w srodku ale mysle ze na lato, jesli bedzie upalnie to takie rekawki moga tylko przeszkadzac.
reklama
Podziel się: