reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

Ja mam wesele 24 sierpnia i zobaczymy może wezmę tę sukienkę co miałam teraz na komunie.Choć powiem wam że ten dekolt jest sporawy i mój biust zwracał uwage nie którym osobnikom płci brzydszej ;-) I zobaczymy jak będzie jak mi brzus sie powiekszy

to na wesele dekolot jak najbardziej :) grunt żeby Pan młody sie nie patrzył :) :

reklama
Magda - kolor mi się podoba tej kiecki, na pewno będziesz wyglądać wystrzałowo!!!!

Ania - a no może będę, dostałam kartę podarunkową do Re od przyjaciółek na urodziny a dziś byłam w Kerfurze i nie zdążyłam nic nakupować bo korki takie na mieście ze weszłam tylko na sklep kupiłam chleb masło i takie tam i trzeba było jechać po małą do przedszkola...

A ja chciałabym się pochwalić moim dzisiejszym nabytkiem;)
Photo-0030.jpg

A to zeszłotygodniowy ocieplany dresik za całe 9 zł
Photo-0029.jpg

A teraz całe moje zbiory ;)

Photo-0033.jpg

Ostatnia edycja:
nanusia dresik podoba mi sie najbardziej :-)
madzik fajna sukienka.
Ja to Was podziwiam ze w tak zaawansowanej ciazy chcecie sie wybrac na wesele. Ja bym chyba nie dala rady. Juz ledwo teraz czlapie po ulicy a co mowic za ponad 2 miesiace :baffled:

Bluetooth no widzisz ja czuje sie rewelacyjnie,brzuszek nie duzy to nie ciązy mi.Wiec licze że nie będzie duzo gorzej niz teraz.Napewno nie beda duzo tańczyc.Pewnie sporo czasu spędze przy stole na rozmowach.Ale poprostu nie może mnie tam nie być ;-)

Nanusia śliczny dresik:-)
Magda dziewczyny maja rację, jak się dobrze w niej czujesz to pewnie że idź

Ja to mam wesele jeszcze w pierwszy weekend września, i jak nie urodzę do tej pory to mam zamiar na nie pójść, bo to ślub pary która była u nas za starszych drużbów, i powiedziałam że tego wesela nie odpuszczę:-)

Nanusia, jakie ty masz już ogromne zbiory:szok: ja mam tylko 2 bodziaki i jedne skarpetki z misiami:)

Co do wesel, to myślę, że jesli macie na weselichu fajne towarzystwo, to zawsze warto się wybrać, żeby mieć taką odskocznię, bo jak już się dzidzia urodzi, to słowo DOM nabiera innego znaczenia...
My mamy wesele w czerwcu i w lipcu. Mam też ważne weselicho przyjaciółki we wrześniu, ale tam juz nie dam rady, bo maluszek będzie już na pewno na świecie.

A no zbiory są pokażne, bo mama i babcia mają świra na punkcie maleństwa i tak od jakiegoś czasu zbieramy to co nam wpadnie fajnego w ręce;), no i sporo się już uzbierało. Chyba na pierwsze 3 miesiace starczy. teraz już zacznę chyba zakupy na późniejszy wiek, hehe;)

reklama
Ja to Was podziwiam ze w tak zaawansowanej ciazy chcecie sie wybrac na wesele. Ja bym chyba nie dala rady. Juz ledwo teraz czlapie po ulicy a co mowic za ponad 2 miesiace :baffled:

aaaa! nie mówcie tak bo ja mam swój własny ślub za 2 miesiące i mam zamiar wyglądać pięknie :tak: co prawda bez wesela tylko z małym przyjęciem ale w kościele też nie chcę być jeszcze grubasem ;-) ale ostatnio znalazłam zdjęcia brzuszków z 30 tygodnia i są na prawde wielkie :no: ja narazie mam dość mały, ostatnio spotkałam 2 wrześniowe mamy i obie miały dużo większe to może ze mną nie będzie tak źle wtedy.. jestem wysoka to może jakoś to się rozłoży i nie będzie tak wielki brzuchol..

Do góry