reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

reklama
madzik fajny zestaw, jak najbardziej może być. Oby tylko buciki były wygodne!
A my mamy wesele 20 sierpnia, ale chyba sobie daruje, bo raz to pewno będzie gorąco, a dwa w co się ubrać żeby wyglądać przystępnie, i 3 lepiej na ostatni miesiąc przed porodem to takich planów nie robić, bo los lubi płatać figle...

Ostatnia edycja:
madzik 4zł:-D to się wykosztowałaś..nieźle..może być zestaw..mogłyby być też jasne buty..ale kurczę tych az szkoda nie wykorzystać..

My jutro jedziemy do Gdańska, więc pewnie zajedziemy do Ikei..kupię słynny termos:-) bo już kiedys się na niego czaiłam, a że stary poszedł do śmieci, to trzeba kupić nowy. No i pewnie Galeria standardowo zostanie zaliczona..chociaż ja dla siebie nic nie potrzebuję..no może jakieś butki na lato, a moze coś Adzie kupię? chociaż też nie wiem co..ale może coś w oko wpadnie..

Miki ma rację, specjalnie jezdziłam po sukienkę, to nic nie kupiłam, a wczoraj spontanicznie pojechałam, to od razu i sukienka i buty:-)

A żeby nie było, to biorę na zmianę jakieś balerinki, bo watpię że w tych wytrzymam;-)

Madzik,
Weź koniecznie, bo jak będzie gorąco to cięzko może być. I tak jesteś odważna bo ja to odrazu planowałabym jakieś cichobiegi :)
Kolor sukieneczki bardzo ładny.

madzik fajny zestaw, jak najbardziej może być. Oby tylko buciki były wygodne!
A my mamy wesele 20 sierpnia, ale chyba sobie daruje, bo raz to pewno będzie gorąco, a dwa w co się ubrać żeby wyglądać przystępnie, i 3 lepiej na ostatni miesiąc przed porodem to takich planów nie robić, bo los lubi płatać figle...
Miki - ja też idę do przyjaciółki na wesele w sierpniu...Sukienkę już sobie kupiłam, taką zwiewną, długą, na wypadek opuchniętych nóg, żeby nie świecić grubasami..ja nie odpuszczę tego wesela, już rozmawiałam z moją lekarką o tym i mówiła, że jak najbardziej mogę iść..co prawda jeszcze daleko do tego i wszystko się może wydarzyć tfu, tfu, ale że przeciwwskazań nie ma...zresztą ja też ślubowałam w sierpniu - moja kuzynka była w 8 miesiącu ciąży i normalnie się bawiła, jasna rzecz, że nie wyskakiwała, tylko spokojnie tańcowała z mężulkiem i innymi partnerami a równo miesiąc po weselu urodziła córeczkę...Fakt, że będzie gorąco, ale sale są klimatyzowane, a nikt nam nie będzie kazał wycinać żadnych fokstrotów:))

My jutro jedziemy do Gdańska, więc pewnie zajedziemy do Ikei..kupię słynny termos:-) bo już kiedys się na niego czaiłam, a że stary poszedł do śmieci, to trzeba kupić nowy. No i pewnie Galeria standardowo zostanie zaliczona..chociaż ja dla siebie nic nie potrzebuję..no może jakieś butki na lato, a moze coś Adzie kupię? chociaż też nie wiem co..ale może coś w oko wpadnie..

Ania - zapraszam na kawusię, akurat wysprzątane ;)

to ja wybywam z domu, ruszam na łowy do Bałtyckiej i po Tysię do przedszkola :)

dziuba to może Ty bedziesz się krecić po galerii?? nie masz takich planów? a co do tego sprzatania kobieto to ja Cię jutro zgarnę do Słupska, żebyś u mnie tak wysprzątała kuchnie..;-)

reklama
Ja mam wesele 24 sierpnia i zobaczymy może wezmę tę sukienkę co miałam teraz na komunie.Choć powiem wam że ten dekolt jest sporawy i mój biust zwracał uwage nie którym osobnikom płci brzydszej ;-) I zobaczymy jak będzie jak mi brzus sie powiekszy

Do góry