reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

reklama
dziękuję dziewczyny! myślę, że to czy będę chciała eksponować brzuszek czy tuszować zależy od tego jak duża będę w tym 31 tygodniu.. bo najpierw myślałam żeby pokazywać ale jak uświadomiłam sobie że to będzie już 30 tydzień.. :sorry: no mam nadzieję, że pani krawcowa się spisze! :)

Dla mnie zwycięskie suknie to numer 3 i 4. Może jak będzie duży brzuch to jednak lepiej go wyeksponować bo i tak przecież wszyscy się zorientują :-D

wakako witaj w klubie ja ze swoim tez w lipcu slubujemy
troszke sie boje ale wierze ze bedzie dobrze
kiecka wybrana i tez bede szyla

heh nas to male zamieszanie sie z powodu brzusia porobilo i mialam na poczatku mega dola ze z brzusiem do oltarza ale teraz jestem najszczesliwsza brzuchatka niebawem szczesliwa mezatka a zaraz po tym mega maega mega dumna mamuska
czyz zycie nie jest piekne warto czasem zebrac pare kopniakow od zycia by przyjac pozniej od niego tyle szczescia

U nas udało sie pierwszą córke urodzic trzy miesiące przed ślubem i mam mała 3 miesięczną córke na pamiatce video ze ślubu ;) A jak jej puściłąm nie dawno płytę to była zachwycona jak wyglądała jak miałą 3 miesiące.
A najbardziej rozbawił mnie teść jak mu powiedzieliśmy o ciąży.Powiedział tak:"No będę szybciej dziadkiem niż teściem":-)

Ostatnia edycja:
ehh, co za wspomnienia... u nas było podobnie. Mała miała pół roczku jak braliśmy ślub (razem ze chrzcinami). A najlepsze to że w dniu kiedy S mi się oświadczył ja mu oświadczyłam że jestem w ciąży :-D

Ja swojemu zakomunikowałam miesiąc po zaręczynach.Zresztą teściowie wyjechali nie bawem po naszych zaręczynach do sanatorium i mieliśmy chatkę tylko dla siebie :happy2:

reklama
U nas udało sie pierwszą córke urodzic trzy miesiące przed ślubem i mam mała 3 miesięczną córke na pamiatce video ze ślubu ;) A jak jej puściłąm nie dawno płytę to była zachwycona jak wyglądała jak miałą 3 miesiące.
A najbardziej rozbawił mnie teść jak mu powiedzieliśmy o ciąży.Powiedział tak:"No będę szybciej dziadkiem niż teściem":-)

ehh, co za wspomnienia... u nas było podobnie. Mała miała pół roczku jak braliśmy ślub (razem ze chrzcinami). A najlepsze to że w dniu kiedy S mi się oświadczył ja mu oświadczyłam że jestem w ciąży :-D

dziewczyny, piękne historie :happy2:

wakako witaj w klubie ja ze swoim tez w lipcu slubujemy
troszke sie boje ale wierze ze bedzie dobrze
kiecka wybrana i tez bede szyla

heh nas to male zamieszanie sie z powodu brzusia porobilo i mialam na poczatku mega dola ze z brzusiem do oltarza ale teraz jestem najszczesliwsza brzuchatka niebawem szczesliwa mezatka a zaraz po tym mega maega mega dumna mamuska
czyz zycie nie jest piekne warto czasem zebrac pare kopniakow od zycia by przyjac pozniej od niego tyle szczescia

świetne podejście! gratuluję !

Do góry