reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

reklama
madzik fajny zestaw, jak najbardziej może być. Oby tylko buciki były wygodne!
A my mamy wesele 20 sierpnia, ale chyba sobie daruje, bo raz to pewno będzie gorąco, a dwa w co się ubrać żeby wyglądać przystępnie, i 3 lepiej na ostatni miesiąc przed porodem to takich planów nie robić, bo los lubi płatać figle...

Ostatnia edycja:
madzik 4zł:-D to się wykosztowałaś..nieźle..może być zestaw..mogłyby być też jasne buty..ale kurczę tych az szkoda nie wykorzystać..

My jutro jedziemy do Gdańska, więc pewnie zajedziemy do Ikei..kupię słynny termos:-) bo już kiedys się na niego czaiłam, a że stary poszedł do śmieci, to trzeba kupić nowy. No i pewnie Galeria standardowo zostanie zaliczona..chociaż ja dla siebie nic nie potrzebuję..no może jakieś butki na lato, a moze coś Adzie kupię? chociaż też nie wiem co..ale może coś w oko wpadnie..

Miki ma rację, specjalnie jezdziłam po sukienkę, to nic nie kupiłam, a wczoraj spontanicznie pojechałam, to od razu i sukienka i buty:-)

A żeby nie było, to biorę na zmianę jakieś balerinki, bo watpię że w tych wytrzymam;-)

Madzik,
Weź koniecznie, bo jak będzie gorąco to cięzko może być. I tak jesteś odważna bo ja to odrazu planowałabym jakieś cichobiegi :)
Kolor sukieneczki bardzo ładny.

madzik fajny zestaw, jak najbardziej może być. Oby tylko buciki były wygodne!
A my mamy wesele 20 sierpnia, ale chyba sobie daruje, bo raz to pewno będzie gorąco, a dwa w co się ubrać żeby wyglądać przystępnie, i 3 lepiej na ostatni miesiąc przed porodem to takich planów nie robić, bo los lubi płatać figle...
Miki - ja też idę do przyjaciółki na wesele w sierpniu...Sukienkę już sobie kupiłam, taką zwiewną, długą, na wypadek opuchniętych nóg, żeby nie świecić grubasami..ja nie odpuszczę tego wesela, już rozmawiałam z moją lekarką o tym i mówiła, że jak najbardziej mogę iść..co prawda jeszcze daleko do tego i wszystko się może wydarzyć tfu, tfu, ale że przeciwwskazań nie ma...zresztą ja też ślubowałam w sierpniu - moja kuzynka była w 8 miesiącu ciąży i normalnie się bawiła, jasna rzecz, że nie wyskakiwała, tylko spokojnie tańcowała z mężulkiem i innymi partnerami a równo miesiąc po weselu urodziła córeczkę...Fakt, że będzie gorąco, ale sale są klimatyzowane, a nikt nam nie będzie kazał wycinać żadnych fokstrotów:))

My jutro jedziemy do Gdańska, więc pewnie zajedziemy do Ikei..kupię słynny termos:-) bo już kiedys się na niego czaiłam, a że stary poszedł do śmieci, to trzeba kupić nowy. No i pewnie Galeria standardowo zostanie zaliczona..chociaż ja dla siebie nic nie potrzebuję..no może jakieś butki na lato, a moze coś Adzie kupię? chociaż też nie wiem co..ale może coś w oko wpadnie..

Ania - zapraszam na kawusię, akurat wysprzątane ;)

to ja wybywam z domu, ruszam na łowy do Bałtyckiej i po Tysię do przedszkola :)

dziuba to może Ty bedziesz się krecić po galerii?? nie masz takich planów? a co do tego sprzatania kobieto to ja Cię jutro zgarnę do Słupska, żebyś u mnie tak wysprzątała kuchnie..;-)

reklama
Ja mam wesele 24 sierpnia i zobaczymy może wezmę tę sukienkę co miałam teraz na komunie.Choć powiem wam że ten dekolt jest sporawy i mój biust zwracał uwage nie którym osobnikom płci brzydszej ;-) I zobaczymy jak będzie jak mi brzus sie powiekszy

Do góry